, , ,

Darčekový sprievodca a pomocník

Vonku sa už zvianočnieva, čo potvrdzuje okrem nízkych teplôt a poletujúceho snehu aj objem ľudí bezradne sa motajúcich chodbami nákupných centier a peších zón. Súčasní „Ježiškovia“ to skutočne nemajú ľahké. Chceme byť kreatívni, no kúpiť aj niečo, čo bude mať praktické využitie. Nechceme darovať to, čo sme darovali pred dvoma rokmi. Aj by sme sa opýtali čo by sa manželovi zišlo, chceme však tak trochu dopriať aj radosť z prekvapenia. Premýšľame, či to skutočne riskneme s tým zoskokom s padákom alebo pôjdeme na istotu a stavíme na niečo tradičnejšie. Chcete počuť radu skúseného? Darujte to, po čom srdce skutočne túži, no sám si to nedopraje. Je to overené. Radosť bude obrovská.

Mnohí z vás uvažujú nad náramkovými hodinkami. Je to dokonalý darček, ktorý takmer vždy spôsobí WAU efekt. Hodinky miluje a nosí v dnešnej dobe skoro každý a vydržia mnoho rokov. Viete, že po nich priateľka túži, videli ste ako tie lesklé kúsky v obchode obdivovala. Ako však vybrať tak osobnú vec bez toho, aby ste sa museli pýtať? Predsa len, budú ju sprevádzať na každom kroku. Tak nech sa jej fakt páčia.

Zostavili sme vás darčekového sprievodcu, ktorý vám zachráni život. Vybrali sme pre vás TOP PRODUKTY, ktoré sú skutočne trefou do čierneho, a máte istotu, že sa budú páčiť. Ako to vieme? Veď vkus ľudí je rôzny, každý má rád niečo iné. Stačí, ak si s nami prejdete tohto darčekového sprievodcu a po prečítaní si našich tipov na dokonalé darčeky v tom budete mať jasno aj vy.

Poďme na to 😊

VYBERÁM HODINKY PRE MUŽA

Je športový typ?

Aj keď možno aktívne nešportuje, preferuje športový typ oblečenia aj doplnkov. Vidno ho väčšinou v teniskách, mikine, sem-tam so šiltovkou. Potrebuje niečo praktické, rád využije funkcie, ktoré mu hodinky poskytujú. Oblek a košeľu nosí len raz za čas. Takže by určite ocenil niečo športové, na bežný deň. Potešte jeho športovú duchu niečím takýmto:

Vystihuje ho športová elegancia?

Je to u neho tak 50/50. Má rád pohodlie, ktoré poskytujú rifle a tričko, práca ho však z času na čas dotlačí aj do košele či obleku. Určite vyberajte niečo univerzálne. Nech to však nie je nuda. Prírodné farby sa hodia, doplnky v kombinácií s hnedou, čiernou, bielou či sivou super doplnia aj príležitostný prísnejší biznis dress code. Zlatá stredná cesta vyzerá asi takto:

 

Chýbajú mu vo výbave elegantné oblekovky?

Ak chcete dokonalé hodinky k obleku a ku košeli, veľmi neexperimentujte. Analógové hodinky, bez akýchkoľvek zbytočných ukazovateľov. To čo hľadáte, je minimalizmus, jednoduchosť a čisté línie. Ani v tomto prípade však nemusí ísť o úplnú nudu. Nepatrný drobný detail dokáže divy. A bude z neho elegán ako sa patrí. Tieto hodinky bude milovať:

Je to tak trošku módny maniak?

Má vynikajúci vkus, vie čo sa nosí, sleduje dianie na mólach a vo svojom okolí je známy tým, že je vždy štýlový a do detailu zladený? Dizajnovo dokonalé hodinky majú byť veľké, z masívneho kovu, a ak máte guráž, určite stavte na zlatú. Matná či lesklá, obe sú mimoriadne IN. Toto sú kúsky podľa najnovších trendov:

 

VYBERÁM HODINKY PRE ŽENU

Miluje trblietky a lesk?

Ženy milujú kamienky. 90 % z nich si pre seba vyberie hodinky so zirkónmi, ktoré sa krásne ligocú. Prečo? Pretože je mimoriadne praktické, ak máte dva v jednom, hodinky aj šperk. Ozvláštia aj ten najjednoduchší outfit, dodajú iskru aj nudnej blúzke do práce či obyčajnému tričku. Ženy sú tak trochu straky, verte nám. Ktoré hodinky si pre seba vyberajú najčastejšie?

Zbožňuje nádych retra či minimalistický „pánsky štýl“?

Retro je tento rok veľmi v kurze. Objavuje sa na nábytku, na oblečení a retro vlna neobišla ani doplnky. Hodinky s nádychom minulých dôb sú univerzálnym kúskom, ktorý si vďaka svojmu nadčasovému dizajnu zachová obľúbenosť dlhé roky. Viete o nej, že sa jej práve jednoduchosť, ktorú zosobňuje retro, veľmi páči? Alebo ju vystihujú jednoduché modely, klasika, s nádychom pánskeho šiku? Odporúčame určite toto:

Je to športový typ, ktorý ocení niečo praktické?

Žiadne zbytočné čačky-mačky a prehnane veľa kamienkov? Nemá rada, keď ju dizajn hodiniek zbytočne obmedzuje? Potrebuje, aby sa hodili do školy, do práce, na voľný čas, na šport aj na party? Určite nekupujte nič veľmi elegantné. Spojenie športového dizajnu, jemnej ženskosti a praktickosti. Toto je presne to čo hľadáte:

Má rada netradičné, trošku extravagantné veci?

Kúpte jej niečo, čo by jej vyrazilo dych, no sama by si to nekúpila. Hodinky nemusia byť len strieborné alebo zlaté. Tieto určite nemá na zápästí nikto z jej okolia, bude mať hodinky, ktoré ju budú vystihovať a ktoré bude zbožňovať. Trendy kúsky sú z novej kolekcie, sú originálne, no pritom stále ženské. Určite pohľadu okolia neuniknú:

VYBERÁM HODINKY PRE DIEŤA

Na začiatok určite digitálky

Prišiel čas na prvé naozajstné hodinky? Nech už tuší ako rýchlo plynie čas, keď sa vonku hrá s kamarátmi 😊 domov treba prísť predsa včas. Viete z čoho bude vaše dieťa nadšené? Nech to má veľa funkcii. Hodinky, ktorých displej svieti, majú budík, ukazujú aj deň v týždni či dátum, majú stopky a ďalšie super funkcie nebude chcieť dať dole z ruky. Spojte príjemné s užitočným a darujte pod stromček tie najkrajšie „prvé“ hodinky:

Pre staršie dieťa už niečo s ručičkami

V škole sa už stretol aj s hodinkami, ktoré majú ručičky? Tak to je potom už na digitálky fakt veľký. Nech si hodinky trénuje v priamom prenose. Mali by však byť odolné, takéto hodinky sa nekupujú na 1 rok. Bude fajn, ak budú z ľahkých materiálov a zaručia tak príjemné na nosenie. Pre školáka odporúčame určite toto:

Pre tínedžera už „skutočné dospelácke“ hodinky

Určite by si už na zápästie digitálky nedal. Ani nič detské. Chce už niečo dospelácke. Vážne náramkové hodinky, ktoré mu dodajú punc dôležitosti. Ak už prišiel ten čas darovať mu naozajstné značkové hodinky, ktoré si bude pamätať aj o 30 rokov, ale nezruinujú vás, určite odporúčame niečo takéto:

Veríme, že sme Ježiškovi aspoň trošku v rozhodovaní pomohli. Odporučili sme vám len overené modely hodiniek, ktoré už v mnohých prípadoch mali mimoriadny úspech a spravili veľkú radosť 🙂 Ak si však ešte stále neviete rady, skúste si preštudovať nejaké články na našom BLOGUNájdete tam mnoho rád, inšpiráciu aj kategóriu „Hodinky mesiaca“, ktoré si tento titul získali tým, že si ich naši zákazníci zamilovalo možno o trošku viac ako tie ostatné. Stále sme tu pre vás aj na našom online chate na NAŠOM E-SHOPE . a kedykoľvek nás kontaktujte aj na našej hotline (035/285 00 18), na ktorej vám naša odborníčka Lucka pomôže vybrať ten najlepší, najkrajší a najnezabudnuteľnejší darček. Hlavne nepodľahnite vianočnému zhonu a užívajte si advent plnými dúškami. Váš tím CHRONO

 

 

 

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *