, , ,

Festina Mademoiselle Swarovski®: Keď sú hodinky skutočným šperkom

Pred niekoľkými rokmi prišla spoločnosť FESTINA s myšlienkou spojiť dva nádherné ženské svety – svet hodiniek a svet šperkov. Vznikla kolekcia Mademoiselle, ktoré umožňuje dámam mať na zápästí skutočné klenoty, ktoré svojou krásou, leskom a charizmou vyžarujú ženskosť, eleganciu a vkus. Okrem primárnej funkcie ukazovania času sú súčasne aj nezameniteľným doplnkom. Kolekcia Mademoiselle ponúka širokú škálu dokonale štýlových dámskych náramkových hodiniek pre každodenné nosenie.

Teraz však dámske náramkové hodinky z tejto kolekcie nabrali úplne nový rozmer! Festina v spolupráci so svetoznámou legendárnou značkou Swarovski® prichádza s novou líniou dámskych hodiniek, ktorú nikto neprehliadne. Kolekcia Festina Mademoiselle Swarovski® ponúka očarujúcu a žensky rafinovanú sériu hodiniek, s puzdrom z antialergickej ušľachtilej ocele, ktoré je doplnené číselníkom posiatym Swarovski® kryštálmi v nádherných farbách. K dispozícií sú s remienkom z pravej kože alebo s náramkom z ocele.

 

Skutočná trblietavá krása. Dámy už pri výbere svojich doplnkov nemusia zvádzať boj medzi šperkami a hodinkami, nakoľko kombinácia oboch sa im zdala príliš. Pohľad na tieto krásne hodinky vám spríjemní deň v práci, očarí priateľov pri spoločnom drinku a oslní partnera počas romantického večera pri sviečkach. Celý číselník je posiaty trblietavými Swarovski® kryštálmi. To, že ide o pravé skutočné originálne kryštáliky tejto známej značky si môžete po kúpe aj sami overiť. Na visačke k hodinkám výrobca uvádza webovú stránku a 16-miestny kód, ktorý je unikátny pre každý kus hodiniek. Tento kód zadáte do na to určeného políčka na danej stránke a overíte si tam pravosť kamienkov, ktoré žiaria na vašich hodinkách. Nenechajte sa teda oklamať a určite si hodinky kupujte len u autorizovaných predajcov, ktorých nájdete aj na www.festina.sk/predajne. Vaše zápästie tak bude skrášľovať skutočný klenot, ktorý nemá len tak hocikto.

A teraz to najlepšie! Vidíte tie nádherné farby? Či už sa rozhodnete pre tie so strieborným diamantovým leskom, pre modrú, ktorá akoby odrážala nočnú oblohu plnú hviezd, dievčenskú ružovú, ktorá je dokonale ženská a je hitom roka 2017 alebo pre tajomnú antracitovú, farbu elegancie a zamatu, budete nadšená. Dizajnéri pri TOP dámskej kolekcii tohto roka stavili na farby troch kovov, ktoré sú nesmrteľné a medzi dámami jednoznačne najobľúbenejšie. Chladná strieborná farba ušľachtilej ocele, oceľ vo farbe žltého zlata, ktoré dokonale odráža slnečné lúče a najhorúcejší trend tohto roka – ružové zlato.

Všetky hodinky z dámskej kolekcie Festina Mademoiselle Swarovski® sú vyrobené z antialergickej ušľachtilej ocele a sú doplnené oceľovým náramkom s milánskym vzorom alebo remienok z pravej kože v rôznych farebných odtieňoch prispôsobeným farbe puzdra. Majú priemer 31,80 mm alebo 32 mm a vďaka milánskemu náramku hodinky dokonale sadnú na akékoľvek zápästie. Ten je totiž vďaka praktickému spôsobu zapínania nastaviteľný. Minerálne sklíčko ukrývajúce číselník odolá škrabancom a s vodotesnosťou 5ATM sa nemusíte báť ani umývania rúk či príjemného osvieženia v podobe letného dažďa.

 

V hodinkách z najnovšej dámskej kolekcie sa spojil zmysel pre krásu a estetiku šperkárov zo Swarovski® Crystals a hodinárske remeslo overené desaťročiami, ktoré bolo zverené práve na odborníkov z Festiny. Svojou krásou, charizmou, ktorú vyžarujú samotné kryštály, náladou, ktorú okolo seba šíria a v neposlednom rade kvalitou vyhotovenia a nadčasovým zjavom. Tým všetkým, ale aj mnohým iným, kúsky z tejto kolekcie ašpirujú na titul Dámske hodinky roka 2017, ktorý bude udelený tým najobľúbenejším a najúspešnejším dámskym hodinkám už v decembri tohto roka. Sami sme zvedaví ako to dopadne. Vy nám však dajte určite vedieť ako sa vám najnovšia kolekcie od Festiny páči a či by ste po podobných hodinkách túžili. Síce sa to pri pohľade z okna nezdá, Vianoce tu máme za štyri mesiace, ktoré ubehnú ako voda 😊

 

1 odpoveď

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *