, ,

Hodinky mesiaca február: Dámske novinky od FESTINY

Krása spočíva v minimalizme. Skutočný znalec trendov a fashionista, ktorý sa vie orientovať vo svete módy vie, že pravidlo „menej je viac“ platí z roka na rok viac. Akýkoľvek dokonalý outfit je možné pokaziť práve prílišnou snahou zaujať a nesprávnou kombináciou množstva extravagantných kúskov. Všetky uznávané fashion blogy sa dnes zhodnú na tom, že najlepším nápadom je staviť na basic kúsky v základných, ľahko kombinovateľných farbách a strihoch. Umenie je však v schopnosti doladiť „obyčajný“ outfit do práce či na voľný čas pomyselnou čerešničkou na torte, niečím, čo vášmu štýlu dodá dušu. Niet lepšej voľby, ako drobný detail v podobe šperku alebo krásnych hodiniek.

FESTINA začína pomaly predstavovať svoje trháky na tento rok. Zatiaľ nám poodhalila len niektoré dámske kúsky s jarným nádychom, ktoré sú však dychvyrážajúco krásne.

Kolekcia Festina Mademoiselle je najobľúbenejšou dámskou kolekciou. Dizajnéri, ktorí navrhujú dámske náramkové hodinky z tejto kolekcie majú neuveriteľný cit pre jemnosť, nežnosť a ženskosť. A to je presne to, čo mnohé od svojich hodiniek očakávame.

Najnovšie dámske hodinky z kolekcie Festina Mademoiselle si jednoznačne zaslúžia titul Hodinky mesiaca. FESTINA stavila na kvalitnú ušľachtilú oceľ a pre tentokrát v novinkách nenájdeme dámske hodinky s koženými remienkami. Niet sa čomu čudovať, práve oceľ je totiž hitom sezóny v dámskej móde a doplnkoch. A to najmä vo farbe žltého a ružového zlata, ktoré všetky tak zbožňujeme.

Určite však odporúčame jedným očkom pozrieť aj na modely s náramkom v bicolorovom prevedení, ktoré sú podľa nás TOP. Kombinácia dvoch farieb ocele sa môže zdať na prvý moment zvláštna, na druhý a tretí pohľad vám však určite očaruje. Toto spojenie je netradičné a neopozerané, ak však nájdete na takéto hodinky odvahu, budete skutočnou módnou ikonou. Výhodou je aj možnosť hodinky kombinovať s rôznymi farbami šperkov.

 

Priemerom puzdra sa najnovšie modely z kolekcie Festina Mademoiselle určite neradia k žiadnym obrom. Priemery puzdier sú od 28 mm do 29 mm. Na zápästí nebudú zavadzať ani tlačiť. Budú dokonalým spoločníkom v práci aj na voľný čas, doladia atmosféru počas romantickej večere a budú krásne odrážať slnečné lúče počas dňa aj žiaru svetiel pri večernej prechádzke.

Všimli ste si náramky na hodinkách? Značka FESTINA sa tentokrát skutočne vyhrala a dizajn náramkov neodflákla. Každý nový dámsky model z kolekcie Mademoiselle má inak riešený náramok a na žiadnych iných modeloch od Festiny podobný dizajn náramkov nenájdete. Sú naozajstným skvostom.

Móda je hra. Časť dámskych noviniek je skutočne minimalistická, čo sa nám veľmi páči. Dizajnéri nechali vyniknúť krásny lesklý kov a metalické odlesky číselníkov hodiniek. Na svoje si však prídu aj milovníčky trblietavých kamienkov. Na modeloch Festina F20307F20308 sú do puzdra vsadené aj krásne ligotavé zirkóny, ktoré rozžiaria nielen váš pohľad ale určite aj celý váš deň.

Celú kolekciu Festina Mademoiselle nájdete aj na našom e-shope TU. Najnovšie modely z tejto kolekcie sú v cene už od 99 €. Ak milujete ženskosť, nežnosť a eleganciu, určite stavte na dámske kúsky hodiniek FESTINA.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *