, , , , ,

Hodinárske trendy jesene 2018 + konkrétne tipy

Všimli ste si to? Regále predajní pomaly ale isto zapĺňajú adventné kalendáre, čokoládoví Mikulášovia, ligotavé zlaté a strieborné reťaze a mierne gýčové plastové gule. E-mailové schránky vám zaplavuje reklamný spam, postavičky z telky vám pomerne iritujúcim hlasom pripomínajú, že je na čase pociťovať predvianočné nutkanie nakupovať. Taká štandardná druhá polovica októbra, aj keď nás ešte pred pár dňami hrialo babie leto. Nenechajte sa však dva mesiace pred najkrajšími sviatkami roku znechutiť. Času je ešte skutočne dosť, aj tak väčšina z nás nakupuje vianočné darčeky až v polovici decembra 😊 Aj keď uznávame, pomaly poškuľovať po nápadoch a inšpirácii nás asi nezabije.

 

Tentokrát sme vám v článku zhrnuli TOP hodinárske trendy tejto sezóny, ktoré sú možno aj celkom fajn tipmi na prípadné dosiahnutie slzičiek šťastia pod jedličkou, ktoré vás zaručene nezruinujú. Aké novinky teda odporúčame určite neprehliadnuť v tomto období? Elegantné hodinky pre ženu, športové hodinky pre muža, či štýlové a odolné hodinky pre dieťa, ktoré nás v posledných týždňoch zaujali okrem iného aj mimoriadne priaznivou cenou sme zhrnuli tu:

 

Najkrajšie hodinky pre ženy

Jedno vieme povedať s istotou. 9 z 10 žien zbožňuje oceľ v jej prirodzenom striebornom odtieni v kombinácií s neutrálnymi číselníkmi v bielej, svetloružovej či bledomodrej farbe. Preto nás veľmi potešilo, keď sa medzi novinkami tejto jesene objavilo niekoľko skutočne výnimočných elegantných hodiniek pre dámy, ktoré boli ladené do obľúbených minimalistických, no pritom dychvyrážajúco krásnych a prepracovaných dizajnov. Pri všetkých dámskych modelov dominuje antialergická kvalitná ušľachtilá oceľ kombinovaná s koženými remienkami v pastelových tónoch alebo s náramkami prepracovanými do posledného detailu. Nechýbajú Swarovski kryštály, ktoré z hodiniek robia naozajstný klenot. FESTINA zostáva verná bielej aj čiernej, nám však učarovala hlavne tmavomodrá, bez ktorej by sme si modely tejto značky už ani nevedeli predstaviť.

Pánske športové hodinky s chronografom

Ruku na srdce páni. Keby ste si mohli vybrať akékoľvek hodinky, aké by to boli? Tipujeme to na model s väčším priemerom puzdra, so športovým dizajnom, s patričnou vodotesnosťou a s dizajnovými detailami, ktoré dokážu z obyčajných hodiniek urobiť neprehliadnuteľný doplnok. Väčšina našich zákazníkov dôveru vkladá práve do podobných kúskov. Často býva najťažším rozhodnutím voľba remienka či náramku. To, či sa rozhodnete pre oceľový náramok, kaučukový, kožený či textilný NATO remienok prispôsobte najmä prostrediu a aktivitám, pri ktorých hodinky budete používať. Pre aktívneho športovca je kaučuk dokonalým riešením. Je umývateľný, nenasiakne vodou, dá sa s ním plávať. Kožený remienok sa hodí pre gentlemana či podnikateľa, ktorý sa vyskytne aj v situáciách vyžadujúcich si prísnejší dress code, a teda košeľa, kravata a oblek sú jeho pravidelnými spoločníkmi. Najuniverzálnejším materiálom je však jednoznačne oceľ. Náramok z ušľachtilej ocele je síce trochu ťažší na váhu, vydrží však niekoľko rokov ako nový, drobné škrabance vám v kvalitnom servise vyleštia a hodí sa na voľný čas, do práce, na párty aj na šport. Nová jesenná kolekcia sa pýši hneď niekoľkými modelmi, ktoré si zamilujete na prvý pohľad, a radosť vás po vzhliadnutí ceny určite neprejde. Festina je známa tým, že ponúka zákazníkom perfektný pomer kvality a ceny.

Detské hodinky, ktoré vo farbách od výmyslu sveta

Čo radíme našim zákazníkom, keď nás žiadajú o pomoc pri výbere detských hodiniek? Kľúčové sú štyri veci. Dizajn, kvalitné materiály, funkcie a samozrejme cena. Vieme, že by ste svojim deťom zniesli aj modré z neba, buďme však úprimní. Nemôžeme od svojho 8 ročného syna očakávať, že na svoje hodinky dá pozor ako my na tie naše. Určite sa tiež vašej dcérke stane, že jej hodinky spadnú, praskne jej sklíčko, alebo ich zabudne v škole či stratí pri hre s kamarátmi. Aby nešlo o koniec sveta a nebúchali ste si hlavu o múr kvôli vyhodeným peniazom, s dobrým úmyslom vám radíme. Pokiaľ nejde o tínedžera, ktorý chápe hodnotu vecí a chápe, aký hodnotný doplnok na zápästí nosí, neinvestujte do hodiniek príliš veľa peňazí. Vekom dieťaťa sa aj tak bude meniť aj jeho vkus, a to pomerne rýchlo, lepším riešením je teda kúpiť mu dvoch rokov nové hodinky za nižšiu cenu v dizajne, ktorý splní jeho očakávania a bude mať z hodiniek skutočnú radosť.

 

Aké hodinky sú teda ideálne pre dieťa vo veku od 6 do 14 rokov? Z ľahkých a odolných materiálov, ktoré môžu prísť do kontaktu s vodou a sú umývateľné. Odporúčame plast a kaučuk. Prípadné škrabance na plastovom sklíčku sa dajú v servise vyleštiť, prípadne je možné po rokoch nosenie plastové sklíčko vymeniť. Výmena stojí v závislosti od konkrétneho modelu približne 20€ a hodinky budú opäť ako nové. Detské hodinky by tiež mali byť vodotesné a pokiaľ vyberáte hodinky pre školáka, ktorý má rád rôzne technické vychytávky, určite ho potešia aj funkcie. Hodinky CALYPSO majú okrem svetla aj stopky, časovač, dátum, ukazovateľ dňa v týždni, mesiaca v roku či duálneho času v inom časovom pásme, budík a mnoho ďalších. Nech si už vyberiete akékoľvek hodinky Calypso, nezaplatíte za ne viac ako 55€. Ceny však začínajú už od 29€. Všetky modely majú zaujímavý, moderný, trendy dizajn. Garantujeme totálne maximálne nadšenie 😊

V prípade akýchkoľvek otázok sa potešíme vášmu telefonátu na 035/285 00 18 alebo e-mailu na ichrono@ichrono.sk. Spolu určite vyberieme tie najkrajšie vysnívané hodinky pre každého.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *