, , ,

Hodinky mesiaca marec – Svieži jarný vánok

Prvý jarný deň máme za sebou. Ako sa cítite? Cítite obrovský nával energie, plnými dúškami si užívate vôňu kvitnúcej prebúdzajúcej sa prírody, púšťate sa do predsezónnych prác v záhrade a každú voľnú chvíľu trávite vonku dlhými prechádzkami? Nič si z toho nerobte, my tiež nie 😀 Práve naopak. Jarná únava nás zmáha na každom kroku, k pohode neprispela ani zmena času, ranné vstávanie je utrpením a víkend sa nám zdá akýsi prikrátky. Nevadí! Poďme sa trochu rozptýliť a rozprávajme sa o hodinkách.

Máme pre vás ďalší článok z obľúbenej série Hodinky mesiaca. Aby to bolo fér, tentoraz sme vybrali jedny pre dámy, a jedny pre pánov. Napriek tomu, že v oboch prípadoch pôjde o modely z ocele, nečakajte nič masívne, príliš obrovské a ťažké. Jar si žiada niečo vzdušné, optimistické, príjemné na nosenie a dizajnovo dokonale vyladené. Dámy ocenia krásne, tmavomodré Swarovski kryštály, unikátnosť a „neopozeranosť“, fajnšmekrov opačného pohlavia potešia mimoriadne prepracované detaily, univerzálna nositeľnosť, kvalita materiálov a zvučná značka. Poďme na to.

Buďme gentlemani a začnite dámskymi Hodinkami mesiaca. Či už pričinením Ježiška, inej vyššej moci alebo jednoducho v dôsledku lásky na prvý pohľad, sme presvedčení o tom, že niektoré z vás už podobný model vlastnia. Všetky modely z kolekcie Festina Mademoiselle Swarovskineuveriteľne obľúbené, milujete ich vy aj my, trbliecu sa, vyrazia dych, sú ľahučké, a cena vás príjemne prekvapí. Taký je aj model Festina Mademoiselle Swarovski F20385/2. Použitie krásnych tmavomodrých Swarovski kryštálov na číselníku hodiniek bolo skutočne vynikajúcim dizajnérskym počinom, a nie je pochýb o tom, že sa tieto ligotavé kamienky a ich využitie zapíšu do hodinárskej histórie.

Mnoho z vás oceňuje to, že hodinky majú priemer puzdra 30,50 mm, čo je tak akurát. Netreba ich na zápästí hľadať, ale pri bežnom používaní nezavadzajú. Ďalším plusom je samotný milánsky náramok. Ide o typ uchopenia, ktorý sadne skutočne každej žene. Vďaka pohyblivému bežcu si obvod náramku nastavíte podľa potreby za pár sekúnd, zaklapnete sponu a hotovo. Náramok netreba skracovať u hodinára, neriešite priberanie, chudnutie, či opuchnutie ruky v lete. Vodotesnosť 5ATM je úplne postačujúca pre bežného používateľa, hodinky sa nezľaknú umývania rúk, sprchy či dažďa. Kamienky neopadávajú, pevne držia na svojom mieste. Za cenu 119€ ich kúpite priamo od distribútora hodiniek Festina pre Slovenskú republiku, ktorý v prípade potreby rád zabezpečí aj ten najkvalitnejší záručný a pozáručný servis vašich nových lások.

A teraz poďme k pánom. Kolekcia Festina Sport, do ktorej okrem iného patria aj legendárne Chrono Bike-y či kúsky The Originals, ktoré u nás spôsobili doslova revolúciu, je naša najpredávanejšia. Nie je sa čomu čudovať. V tejto kolekcii nájdete športové alebo športovo-elegantné pánske modely s väčšími priemermi puzdier, funkčne vhodné na šport aj do práce, z kvalitne spracovaných pevných materiálov a s funkciami akými sú stopky či dátumovník. Ak to zhrnieme, práve toto sú vlastnosti, ktoré si väčšinou pýtate na našich kamenných predajniach, na našom online chate na e-shope či keď nás osobne potešíte telefonátom. Samozrejme, sú situácie, kedy preferujete oblekovky a minimalizmus, vo väčšine prípadov však srdcia našich zákazníkov pištia po „naozajstných“ chlapských hodinkách.

Mali ste už tú česť s modelom Festina Sport F6861/3? Nech sa páči, zoznámte sa. Pánske hodinky s priemerom puzdra 45 mm, s funkciou chronografu, s kvalitnou preklápacou sponou, s luminiscenčnými indexmi a ručičkami, a skvelou vodotesnosťou 10ATM (do 100m). Tento kúsok, ktorý by len málokto nazval drobčekom, je dostupný v 4 farebných prevedeniach číselníka. Ich majiteľ môže zamachrovať aj tachymetrom, funkciou, ktorú taktiež tento model má. Málokto síce bude vedieť o čom hovoríte a ako sa táto funkcia používa, ide však o funkčnú zaujímavosť, ktorou sa nemôže pochváliť každý. Za cenu 179€ ich môžete mať doma už o niekoľko hodín. Celú ponuku dámskych aj pánskych modelov samozrejme nájdete na https://www.ichrono.sk/.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *