, , ,

Krása, sila, charakter, elegancia a šarm! FESTINA!

Skutočná kvalita náramkových hodiniek sa neukrýva len v hrdosti na dlhoročnú históriu, v precíznosti, v sile značky, či v kráse, ktorú hodinky vyžarujú. Tie pravé hodinky vám pri nosení dodajú pocit výnimočnosti, šťastia a luxusu. Spoločnosť Festina Group má svoje korene v krajine s bohatou hodinárskou históriou, vo Švajčiarsku. Aj keď sa niektoré jej výrobné závody presunuli do slnečného Španielska, dodnes na švajčiarskom trhu pôsobí významná základňa tejto silnej hodinárskej skupiny.

Vlajková loď Festina Group, samotná značka FESTINA, sa rokmi stala jednou z najvýznamnejších, najvplyvnejších a najznámejších hodinárskych značiek na svete. Jej výnimočnosť a sila tkvie predovšetkým v tom, že svojim zákazníkom a fanúšikom už roky prináša na trh hodiniek to, po čom túžia. Krásny kvalitný doplnok, ktorý svojmu majiteľovi okrem presného času poskytne aj pridanú hodnotu.

FESTINA si tváre, s ktorými spolupracuje vyberá veľmi starostlivo. Pod krídlami tejto značky sa už objavil profesionálny francúzsky cyklista Richard Virenque, neuveriteľne charizmatický herec Gérard Butler či francúzska Miss 2017, Alicia Aylies. Krása ženy tvorí dokonalú symbiózu s krásou hodinárskej značky akou je FESTINA. Preto sa FESTINA rozhodla aj naďalej spolupracovať s výnimočnými, úspešnými, inteligentnými a krásnymi ženami. A takou je aj nová Miss France 2018, Maëva Coucke.

Práve Maëva Coucke svojou nádhernou tvárou skrášľuje už niekoľko týždňov najnovšiu kampaň značky FESTINA. Maëva svoju korunku krásy získala 16-teho decembra 2017 v Châteauroux vo Francúzsku. A keďže Francúzi sú svetoznámymi odborníkmi na ženskú krásu, ani tentokrát nenechali nič na náhodu a porota vybrala osobnosť, ktorú si určite zapamätáte.

Francúzska Miss 2018, Maëva Coucke, sa okrem toho najtradičnejšieho symbolu ženskej krásy, korunky, pýši aj mimoriadne významnou spoluprácou so značkou FESTINA. Ako ambasádorka bude reprezentovať a zosobňovať šarm, kúzlo a eleganciu novej kolekcie Festina Mademoiselle.

 

Pred niekoľkými rokmi sa FESTINA prestavením prvých kúskov z kolekcie Mademoiselle zaviazala k neustálemu prinášaniu nových, trendových doplnkov pre ženy. Odvtedy je možné vidieť výsledok ich úsilia každoročne v ďalších ikonických kúskoch tejto legendárnej kolekcie. Tá je ako stvorená pre dámy, ktoré v hodinkách hľadajú dokonalé spojenie ženskosti a funkcionality. Všetky modely, ktoré sú súčasťou kolekcie Festina Mademoiselle, sú vyrobené z antialergickej ušľachtilej ocele 316L. Tá je často vyšperkovaná IP povrchovými úpravami vo farbe žltého alebo ružového zlata, doplnená nádhernými ligotavými kamienkami na lunete a kvalitným minerálnym sklíčkom. Kombinácia, ktorá doladí túto už aj tak štýlovú kolekciu do dokonalosti.

Predstavenie kolekcie Festina Mademoiselle Swarovski vyvolalo hotový ošiaľ. Mnoho žien sa zamilovalo do krásnych ženských modelov, na ktorých žiarili desiatky trblietajúcich sa Swarovski kryštálov. Pre nejednu z vás bolo ťažké si vybrať len jedny hodinky 😊 Modely z tejto kolekcie sú dostupné v oceľovej farbe, či vo farbe žltého a ružového zlata. Uprednostníte oceľový náramok alebo jemnejší kožený remienok?

Všetky dámske náramkové hodinky z kolekcie Festina Mademoiselle a Mademoiselle Swarovski nájdete tu: http://bit.ly/festinamademoiselle.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *