, ,

Hodinky mesiaca október: Prestíž, luxus a kvalita

Tejto kolekcii plnej veľkých masívnych pánskych hodiniek s funkciou chronografu sa u nás darí. Odkedy ju legendárna španielska značka Festina v minulom roku uviedla na trh našla si svojich fanúšikov medzi biznismenmi, milovníkmi športu, trendsettermi aj tými, ktorí vždy radšej uprednostnia niečo nové a netradičné pred klasikou a opozeraným dizajnom.

Pánske kúsky z kolekcie PRESTIGE sú dostupné v troch farebne odlíšených PVD povrchových úpravách. Hodinky v prirodzenom čiernom prevedení sú dokonale univerzálnym kúskom. Budete ich nosiť roky bez toho, aby vás nudili alebo by sa vám k niečomu nehodili. Zaexperimentujte však pri výbere číselníka alebo hodinkám doprajte trošku luxusný nádych detailami vo farbe ružového zlata. Vedeli ste, že hodinkám ktoré kombinujú oceľ v dvoch odtieňoch sa hovorí bicolorové? Zaujali vás? Neváhajte! Bicolor je momentálne horúcim trendom, ktorý z vás spraví módnu ikonu, ktorá vie čo je IN. Ani nadčasové a univerzálne hodinky nemusia byť vôbec nudné.

Druhou farbou, ktorá ku kolekcii PRESTIGE patrí je oceľovomodrá. Nájdeme ju na kožených remienkoch aj oceľových náramkoch, puzdrách aj číselníkoch. Medzi gentlemanmi je mimoriadne obľúbená, pôsobí elegantne no pritom štýlovo. Pánske hodinky z tejto kolekcie sa hrdia priemerom puzdier od 42,30 do 47 milimetrov, nie sú to teda žiadni drobčekovia. O to viac sympatická tmavomodrá farba vynikne.

Nebojíte sa byť na očiach? Poteší vás, keď si niekto vaše doplnky všimne a pochváli ich? Dáte si záležať na dokonale premyslených kombináciách a jedným očkom sledujete aj aktuálne trendy? A radi svojim outfitom dodáte aj punc luxusu? Je to jasné! Určite zvoľte hodinky so zlatou povrchovou úpravou. Zlatý veľký kvalitný chronograf, ktorý má na číselníku logo svetoznámej značky určite nikto neprehliadne.

Hodinky z pánskej kolekcie Festina PRESTIGE nie sú len štýlovým doplnkom. Vďaka chronografu si odstopujete čas pri športe a jedným pohľadom zistíte dátum aj deň v týždni.  A určite poslúži aj luminiscencia na ručičkách či indexoch, ktorá je pre mnohých našich zákazníkov veľmi dôležitým faktorom.

 

Hodinkami mesiaca október sa stali pánske modeli z kolekcie PRESTIGE od Festiny. Sú unikátne, netradičné, originálne, s drobnou dávkou extravagancie. Páni majú veľké hodinky z kvalitnej antialergickej ocele radi. Aktuálne prebieha naša kampaň, počas ktorej pri kúpe akéhokoľvek pánskeho Festina chronografu dostanete športový ruksak, ktorý je navrhnutý len pre túto akciu. Nikde ho nekúpite. A určite sledujte aj náš facebook kde nájdete mnoho aktuálnych informácií o práve prebiehajúcich akciách, výpredajoch, novinkách a súťažiach.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *