, ,

Nová kolekcia Festina Chrono Bike 2017 konečne tu!

Legenda je späť! Najikonickejšia, najšportovejšia a najobľúbenejšia pánska kolekcia od španielskej Festiny, ktorá bola predstavená tento rok v marci, je konečne dostupná v predajniach. Festina si na výbere svojich dizajnérov dáva záležať, čo sa opäť odzrkadlilo aj na ich práci pri tvorbe tejto legendárnej kolekcie. Je iná ako tie predchádzajúce. Ale overené prvky, ktoré na športových hodinkách od Festiny tak milujeme, sú nepopierateľné. Masívne, veľké, ťažké 44 milimetrové puzdrá z kvalitnej ušľachtilej ocele doplnené o chronograf, farby, ktoré majú chlapi radi, nenápadne zapracované cyklistické prvky do náramku či iných častí hodiniek.

Čo je tento rok inak?

Tmavomodrá, červená či čierna farba a ich vzájomné kombinácie boli klasikou už v minulých rokoch. Tentokrát sa však na číselníku objavil aj úplne nový odtieň modrej farby, ktorá je na dennom svetle neuveriteľne výrazná a žiarivá. Hovoríme konkrétne o modeli F20327/2. Novinkou je aj kombinácia číselníka vo farbe šampaň s tmavomodrými subčíselníkmi, ktoré sú ukazovateľom času nameraného stopkami alebo upresňujú, či je aktuálne na hodinkách AM či PM čas. Ide o model F20327/5.

   

A nastala ešte minimálne jedna zmena, ktorá stojí za zmienku. V tomto ročníku si nebudeme musieť vyberať medzi modelmi s kovovým náramkom a medzi o niečo športovejším remienkom. Výrobca prekvapil balením, v ktorom nám okrem nádherných pánskych športových hodiniek v krabičke dorazí aj náhradný kaučukový remienok na výmenu. Je širší, s väčšou tŕňovou sponou a so športovo pôsobiacim prešívaním. Takže sa k puzdru dokonale hodí.

 

Luxusná špecialitka pre náročných

V každom ročníku v rámci kolekcie Chrono Bike predstaví Festina aj špeciálny model, ktorý prevyšuje tie ostatné. A nie je tomu inak ani v roku 2017. Festina Chrono Bike Special Edition F20329/1, tentokrát v luxusne pôsobiacej kombinácií matnej čiernej a farby ružového zlata. Ušľachtilá oceľ s IP povrchovou úpravou, zafírové sklíčko a opäť aj náhradný kaučukový remienok priamo v krabičke, ktorý si bez problémov vymeníte aj sami vďaka priloženému náradiu.

Tvárou kolekcie je cyklistická legenda

Ako každý rok, opäť je tvárou kolekcie Chrono Bike 2017 Richard Virenque. Sedemnásobný najlepší vrchár z Tour de France spolupracuje s Festinou už dobrých pár rokov a drobné cyklistické prvky, ktorými sú hodinky z tejto kolekcie povestné určite ako bývalý cyklista oceňuje. Aktuálne sa na svet športu pozerá už len z komentátorskej stoličky a ako známa televízna osobnosť, ale určite má šport a najmä cyklistika v jeho srdci stále svoje nenahraditeľné miesto. Lepšieho ambasádora pre športová kolekciu Chrono Bike si Festina ani nemohla vybrať. Možno už len nášho Sagana 😊

Všetkých osem modelov z kolekcie Chrono Bike 2017, ako aj špeciálny model Chrono Bike Special Edition nájdete u nás, u výhradného distribútora značky Festina na Slovensku, medzi prvými. Sú dostupné na našich predajniach TU alebo na našom e-shope www.ichrono.sk.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *