, ,

Pánske hodinky s nádychom luxusu

Kolekcia PRESTIGE je jednou z najpredávanejších od Festiny. Dizajnéri pri tvorbe pánskych hodiniek z tejto línie stavili na luxusný vzhľad, masívnu oceľ a netradičné farebné kombinácie. A keďže sme tento týždeň naskladnili ďalšie novinky, ktoré k nám dorazili rovno z výroby, nenecháme si to samozrejme len pre seba. Pri prvých kúskov z tejto kolekcie bola latka nasadená skutočne vysoko. Podarilo sa ju prekonať? Posúďte sami!

Júnovým novinkám vládne jednoznačne zlatá. Nájdeme ju na puzdrách, náramkoch aj samotných číselníkoch týchto pánskych náramkových hodiniek. Špecifické sú aj väčšími priemermi do 44 milimetrov.

         

Dostupné sú v prevedení s oceľovým náramkom aj s remienkom z kvalitnej kože. Pre tých, ktorí ocenia detaily so športovým nádychom odporúčame model F20268/1. Remienok je tu ozvláštnený perforovanou strednou časťou, čo hodinkám pridáva na športovom vzhľade.

Dizajnéri sa tentokrát vyhrali aj s číselníkmi. Nájdete na nich niekoľko zaujímavých ukazovateľov. Samozrejmosťou je funkcia chronografu, ktorá vám umožní stopovať čas. Poteší aj veľký dátumovník či ukazovateľ dňa v týždni. Veľmi zaujímavý je model Festina F20269, ktorého dizajnový číselník pripomína mapu. Pre tých odvážnejších, ktorí milujú inovácie, nikdy nejdú s davom a chcú vyniknúť odporúčame modely v kontrastných farebných kombináciách, akými sú napríklad zlatá s výraznou modrou.

Hodinky sú dodávané v špeciálnej krabičke, ktorá bola navrhnutá výlučne pre kolekciu PRESTIGE. Dlho však nepremýšľajte. Skladové zásoby sú obmedzené, tak aby vám ich niekto nevyfúkol. To, ako vyzerajú tieto krásne modely naživo zistíte aj na našom instagrame.

 

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *