, , , , ,

Hodinky mesiaca február – Valentínsky špeciál

Mesiace a roky ubiehajú a sú stále vzdialenejšie, ale krásna chvíľa presvetľuje celý život. Okamih nepodlieha času.
– Voltaire

Február je nepochybne považovaný za mesiac lásky. Tie menej romantické, pragmatické duše však určite zachytia aj informáciu o tom, že počas februára si pripomíname aj svetový deň rakoviny či medzinárodný deň pre bezpečnejší internet. Nie je však pochýb o tom, že druhý mesiac v roku sa už niekoľko rokov aj na Slovensku nesie najmä v znamení láskyplných vyznaní, zamilovaných pohľadov a romantických vyznaní.

Je pravdou, že my v CHRONE sa zrovna neradíme k beznádejným romantikom. Na druhej strane si však v tomto období skutočne tak trochu užívame väčšiu pozornosť našich mužov, potešíme sa kvietku a aj napriek snahe o sexi letnú postavu nepohrdneme nejakej maškrte 😊 Nepochybujeme o tom, že čokoládovú dobrotu ocení aj nejeden pán, my máme však pre vás tipy na trochu menej tradičné valentínky, ktoré nekazia zuby a nenarušia predstavy o obdivuhodnej postave. Čítajte ďalej!

Ste obaja fanúšikmi kvalitných hodiniek? Nepohnete sa bez nich z domu aj keď ide len o venčenie psa? Máte síce doma už niekoľko kúskov, opäť však pokukujete po niečom novom? Vyberte sa tentokrát inou cestou. Darujte si navzájom hodinky, ktoré sú dokonalou symbiózou. Tak, ako vy a vaše duše. Párové hodinky sú vo svete veľkým hitom, na Slovensku je však tento trend ešte v plienkach. My vám dnes prinášame tipy na konkrétne partnerské modely hodiniek v rôznych štýloch a cenových kategóriách.

 Stačí sa rozhodnúť, či tentokrát uprednostníte hodinky športovejšieho dizajnu či niečo klasickejšie, tradičnejšie, minimalistickejšie. S výberom dizajnu ide ruka v ruke aj výber materiálu remienku – koža, kaučuk či oceľ. Každý z týchto troch materiálov má svoje plusy aj mínusy. Kožené remienky sa síce nekamarátia s vodou a nie sú práve najvhodnejšie na šport, na druhej strane však pôsobia elegantnejšie a na zápästí ich často ani necítite. Kaučukové, teda gumené remienky ocenia tí, ktorí holdujú akémukoľvek druhu športu, sú ľahké, dizajnové a dostupné v rôznych výrazných farbách. Vedeli ste, že si ich páni často zladia so svojimi motorkami, autami či teniskami? 😊

Oceľové náramky patria k najobľúbenejším. Majú svoju váhu, no práve to robí z hodiniek unikátne výrazné doplnky. Tiež ste fanúšikom väčších masívnejších kúskov? Tak potom máte určite oceľové hodinky v obľube a aspoň jedny vlastníte.

Či už vám bude na Valentína robiť spoločnosť partner, rodičia, deti, priatelia či domáci miláčik, užite si ho. Či už ste šťastne zadaní alebo si užívate svoj single status, nenechajte sa znechutiť návalom ružovej v obchodoch, čokoládovými, chlpatými plyšovými či inými srdiečkami a tipmi na strávenie „dokonalého“ valentínskeho večera. Ten najdokonalejší je často doma pred telkou s dobrým jedlom pri dobrom filme. A už vôbec to nemusí byť len na Valentína.. 😉

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *