,

Vreckové hodinky – unikátny darček na mieru, nie len pre tých skôr narodených

Vreckové hodinky tu boli dávno predtým ako bola hodinárskym fanúšikom poskytnutá možnosť nosiť ich na zápästí. Tie prvé vznikli niekedy okolo roku 1510, pričom v ich počiatkoch disponovali len jednou ručičkou, a to hodinovou. O mimoriadnej presnosti teda asi nemohla byť reč 😊 V súčasnosti je tento typ hodiniek teda verejnosti známy už viac ako 500 rokov a teší sa veľkej obľube, kupuje ich čoraz viac ľudí. Prečo?

Sú skvelým, jedinečným a originálnym darčekom! A to nie len pre tých skôr narodených. Naši zákazníci často využívajú možnosť personalizácie týchto hodiniek. Obdarovaní si na nich nájdu mimoriadne osobný odkaz, špecifický dátum či iniciálky, ktoré majú pre nich citový význam. Unikát, ktorý je jediný na svete. Hodinky prispôsobené na mieru sú znakom lásky a vernosti, ktorý sa často po rokoch stáva dedičstvom. Dýcha z nich duša a osobnosť majiteľa. Dlhé roky ich nosil pri srdci, držal ich v rukách pred dôležitými životnými rozhodnutiami, boli spoľahlivým spoločníkom vždy a všade.

Ide o klasiku, ktorá nikdy nevyjde z módy. Nie každý sa odváži doplniť svoj outfit práve vreckovými hodinkami, preto si buďte istý, že v dave vyniknete. Sú symbolom vycibreného vkusu, elegancie a dodajú vám ten správny džentlmenský punc.

Španielska Festina je okrem športových hodiniek odborníkom aj na tie klasické. Na také, pri ktorých sa nenudíme, majú šmrnc, no dokážu si udržať nadčasovosť. Mnohí z nás si často lámu hlavu nad tým, čo podarovať staršiemu človeku, ktorý nič nechce či nepotrebuje. Vreckové hodinky sú dokonalým darom. „Obyčajný“ predmet, ktorému dodáte charakter práve osobným odkazom vyrytým do kvalitnej ušľachtilej ocele, a ktorý tam zostane už navždy. Dajte si záležať, dajte si načas a niekoľkými slovami priamo zo srdca či dátumom spravte z na prvý pohľad obyčajných hodiniek unikátne, také, ktoré nikto iný na svete nemá. Koho by to nepotešilo? Dojatý by bol určite každý.

V novej kolekcii vreckových hodiniek nájdete 6 modelov, z ktorých každý je niečím špeciálny. Puzdro je vyrobené z antialergického materiálu a japonský Miyota strojček je ukrytý pod minerálnym sklíčkom, ktoré vaše hodinky ochráni. Oceľ si zachovala svoju typickú farbu, ktorú zladíte s čímkoľvek. Vreckové hodinky sú dostupné vo veľkostiach puzdier od 42,20 milimetrov až po väčšie, 49 milimetrové. Môžete si vybrať z tých, ktoré majú otváracie predné viečko alebo z tých bez viečka.

V dnešnej uponáhľanej dobe je ťažké byť skutočným džentlmenom. Dámy to však vždy ocenia a ich pohľadu určite vaša elegancia a vkus neujdú. Pánske vreckové hodinky vzbudzujú maximálny neprehliadnuteľný dojem luxusu. Doprajte si ich aj vy alebo nimi potešte niekoho, kto by si ich možno sám nekúpil. Darujete mu pamiatku na celý život. Nestane sa len vlastníkom predmetu, pri ktorom si na vás vždy spomenie. Zapíšete sa mu do priamo srdca ako niekto, kto si dal na výbere daru skutočne záležať.

Sledujete nás už na facebooku a instagrame? Nájdete na ňom reálne fotky týchto krásnych vreckových hodiniek. Možno aj tie vás presvedčia o tom, že ich darovaním určite nič nepokazíte.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *