, , ,

Vaše vysnívané hodinky za super ceny! Rozbehli sme výpredaj!

Nepremeškajte príležitosť a kúpte si hodinky za výrazne znížené ceny. 10 značiek dámskych, pánskych a detských náramkových hodiniek na jednom mieste. Perfektné poradenstvo, vysoké zľavy, kvalitný záručný a pozáručný servis poskytovaný priamo našimi hodinármi, odborníkmi z jediného autorizovaného servisu pre dané značky na Slovensku. Široký výber, rôzne materiály, farby, veľkosti a tvary. Odolať výpredajom je skutočne ťažké! 😊

Aj vám by sa už zišli nové hodinky, lebo tie, ktoré aktuálne nosíte ste dostali už pred pár rokmi na promócie alebo maturitu? Vidno na nich škrabance a nepekné dôkazy niekoľkých pádov na zem? Módne trendy neustále napredajú a určite sa netýkajú len sveta oblečenia a topánok. Výrobcovia zlepšujú funkčnosť, odolnosť materiálov, výdrž batérie, pohodlie, ktoré pri nosení hodinky svojmu majiteľovi poskytujú. Nekupujte si zbytočnosti. Doprajte si niečo, čo vám vydrží roky. Či už budú nové hodinky darčekom na narodeniny, odmenou za úspešné životné rozhodnutie alebo poďakovanie niekomu blízkemu či obchodnému partnerovi, máte istotu, že nimi vyrazíte dych.

Hodinky sú dnes už pomerne štandardným módnym doplnkom, stále však v sebe nesú odkaz, ktorý kravatou či šperkom nedosiahnete. Sú znakom vysokého sociálneho statusu, vkusu či postavenia. Pri kúpe si na výbere dávame veľmi záležať, vieme, že nás tento kúsok bude sprevádzať mnoho rokov.

Síce vonku ešte hreje slniečko, Vianoce sa nezadržateľne blížia. Sú tu už za štyri mesiace. Dajte si záväzok, že sa tento rok predvianočnému stresu vyhnete. V novembri či v decembri sa už nebudete tlačiť v preplnených nákupných centrách, naháňať už aj tak vypredaný tovar v správnej veľkosti, či tráviť hodiny na internete googlením „čo darovať mužovi, ktorý má všetko“ alebo „aký darček pre manželku“. Hodinky sú ideálnym darčekom. Okrem toho je teraz výber neuveriteľne široký, dostupné sú všetky farby a veľkosti a v prvom rade – za výpredajové ceny!

Náš VEĽKÝ VÝPREDAJ sme spustili len pred niekoľkými dňami, z mnohých modelov však máme skladom len posledné kusy. Nezmeškajte svoju šancu. Možno sú v ponuke aj hodinky, ktoré ste už niekoľkokrát obdivovali. Máte doma len tie v oceľovom farbe, no zišli by sa vám aj zlaté náramkové hodinky? Žiadny problém. Alebo by sa vám zišlo niečo k obleku či ku kostýmu do práce? Vyberie si určite každý. Nadčasová klasika, netradičná oceľovomodrá farba, hodinky posiate kamienkami, športové s chronografom na stopovanie času.

Máte doma školáka a radi by ste ho naučili poznať hodinky? Nevynechajte našu sekciu pre najmenších. Sústreďte sa však aj na odolnosť materiálov, výrazné číslice a v neposlednom rade, farby. Farbu nech si vyberie však drobec sám. Hlavne nech sa mu hodinky páčia, bude ho to motivovať, aby sa im naučil aj porozumieť. Naše dievčatá aj chlapci predsa už samostatné osobnosti s vlastným názorom a vkusom, no nie? 😊

A určite nevynechajte ani kategóriu LUX. Vo výpredaji si môžete teraz kúpiť hodinky, ktoré sú dielom skutočných švajčiarskych hodinárskych majstrov. A to za mimoriadne výhodné ceny. Ušetriť môžete v niektorých prípadoch aj stovky eur a garantujeme vám, že takýto kúsok zdedí ešte aj váš vnuk či vnučka. Nejde o masovú výrobu určenú širokej verejnosti či davom. Nejde o fashion kúsky, ktorých máte určite doma niekoľko, a ktoré si budete meniť podľa nálady a outfitu. Ide o unikáty.

                                   

Ak ste hodinársky fanúšik a radi by ste si po dlhom čase spravili radosť novými náramkovými hodinkami, alebo by ste naopak radi potešili niekoho vo vašom okolí, teraz je ideálny čas! 😊 Ak potrebujete poradiť, sme tu pre vás. Napíšte nám e-mail, oslovte nás prostredníctvom online chatu na našom e-shope, zatelefonujte nám alebo nás navštívte na našich predajniach. Spolu vyberieme dokonalé hodinky.

   

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *