,

Hodinky mesiaca máj: Spojenie športu a elegancie

Tento mesiac sme sa rozhodli vám opäť predstaviť niečo špeciálne. Niečo, čo sa na našom sklade nestihlo ešte ani trochu zahriať. Ide o úplnú novinku, z ktorej však máme veľkú radosť, a nechceme si jej debut nechať iba pre seba. Jedným z najhorúcejších a najobľúbenejších trendov na súčasných mólach a v módnych domoch je jednoznačne retro vlna. Nádych minulosti nájdeme okrem oblečenia aj na doplnkoch. Pánske a dámske náramkové hodinky nie sú výnimkou.

Móda sa vracia. A my sme nadšení, že ani dizajnéri z Festiny túto rokmi overenú skutočnosť neodignorovali. Z ich snahy vzišlo šesť priam dokonalých nových pánskych modelov. Prvýkrát sa nám do rúk dostali až tento týždeň, a skutočne sa nevieme rozhodnúť, ktorý je najvydarenejší. Pánske hodinky nájdete pod číslom F20271 a aj ten najnáročnejší fajnšmeker si zo šiestich rôznych farebných prevedení bude vedieť určite vybrať.

Páni vedia čo chcú. Radi siahnu po veľkých hodinkách s priemerom puzdra nad 43 milimetrov, ktoré sa na zápästí nestratia. Ani model, ktorý sme si vám dovolili dnes odporučiť sa nemá za čo hanbiť. Puzdro s priemerom 43,50 mm je z kvalitnej pevnej ušľachtilej ocele a dopĺňa ho kožený remienok v športovom prevedení. Spomeňme však aj funkcionalitu tohto modelu. Majiteľa určite poteší zaujímavo riešený dátumovník na pravej strane číselníka a funkcia chronografu, vďaka ktorej si v prípade potreby stopnete čas.

Ako sme už spomínali, model F20271 je dostupný v šiestich farbách. Okrem klasickej čiernej a dvoch odtieňov hnedej za zmienku určite stojí aj veľmi obľúbená tmavomodrá, či zaujímavá, netradičná, pútavá kombinácia bledomodrej a hnedej farby. Tieto krásne pánske športovo-elegantné hodinky nájdete aj v našom e-shope TU.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *