, , ,

Hodinky mesiaca august: Dámsky kúsok dokonale odrážajúci letné slnko

Ak vás svet hodiniek zaujíma a novinky, ktoré sú svetu pravidelne predstavované vás zaujímajú, o existencii augustových hodiniek mesiaca už určite viete. Hovoríme o novej kolekcii našej najpredávanejšej značky, Festiny. Tento rok je pre španielsky hodinársky gigant mimoriadne úspešný. Síce je ešte len august, stihli však predstaviť už tri legendárne kolekcie hodiniek. O kolekcii Chrono Bike 2017 sme písali v článku o hodinkách mesiaca júl, a čo to ste čítali už aj o kolekcii The Originals. Pánske náramkové hodinky z tejto kolekcie v sebe spájajú všetko, čo muž od hodiniek chce a očakáva. Mimoriadnu odolnosť, športový vzhľad, veľké masívne puzdro, remienky, ktoré na zápästí ani necítite a unikátny dizajn.

Titul hodinky mesiaca však tentokrát nezískali žiadne pánske športové chronografy. Hodinkami mesiaca august sa stali dámske náramkové hodinky z kolekcie Festina Mademoiselle Swarovski, ktorá bola predstavená len pred nedávnom. Ako je už z názvu jasné, španielski dizajnéri spojili sily s odborníkmi od šperkov z kolosu Swarovski. A vzniklo skutočné umelecké dielo, ktoré si už za posledných pár týždňov dopriala nejedna dáma. Veď posúďte sami! Toto je fakt radosť nosiť 😊

V rámci kolekcie je k dispozícií 18 modelov. Základ tvoria tri najobľúbenejšie farby kovov – striebro, žlté zlato a ružové zlato, ktoré už niekoľko mesiacov drží prvenstvo v predaji hodiniek na Slovensku. V hlavnej úlohe sú však jednoznačne kamienky. Veľa kamienkov. Trbliecu sa, krásne odrážajú svetlo a hádžu do okolia koketné rôznofarebné žiarivé odlesky. Tu však nejde o „obyčajné“ zirkóny. Číselník všetkých týchto dámskych hodiniek z kolekcie Mademoiselle Swarovski je posiaty skutočnými pravými Swarovski kryštálmi v rôznych farebných odtieňoch.

Určite si poviete: „Hodinky so Swarovski kryštálmi. To bude veľmi drahé“. Mýlite sa. Festina je vždy dokonalou kombináciou špičkovej kvality a bezkonkurenčnej ceny. A nie je tomu inak ani teraz. V závislosti od konkrétneho prevedenia tieto hodinky kúpite v cene od 99,- EUR do 149,- EUR. A keďže vlastne spolu s hodinkami kupujete aj značkový kvalitný šperk, cena je skutočne lákavá. To, že sú na vašich hodinkách naozaj pravé Swarovski kryštály si jednoducho overíte na webe po zadaní unikátneho kódu, ktorý nájdete na štítku k hodinkám.

Ako sme už spomínali, v rámci kolekcie je možné si vyberať až z 18 rôznych prevedení týchto dámskych hodiniek. Aby si tento žiarivý doplnok zachoval svoju ženskosť, gráciu a eleganciu, dizajnéri tomu prispôsobili aj priemer puzdra, ktorý je maximálne 32,00 mm. Práve takýto kúsok je vhodný k spoločenským šatám, ku kostýmu, ale aj k tričku či k mikine. Už si len treba vybrať dokonalú farbu, ktorá bude symbolizovať vašu jedinečnú osobnosť a charizmu.

Alergie na kovy sa báť nemusíte. Festina vyrába len hodinky vyrobené z antialergických materiálov. Či už vám učaruje spojenie Swarovski kamienkov s niektorým odtieňom príjemného koženého remienku alebo zvolíte radšej odolnejšiu ušľachtilú oceľ v zlatej, ružovej alebo striebornej farbe, trafíte do čierneho. Všetky modely z tejto novej kolekcie sú nádherné.

Síce už máme horúci august za sebou, septembrové slnečné lúče budú ešte stále hrejivé. Pokiaľ chcete mať na zápästí hodinky, ktoré vám pri každej kontrole času vyčaria úsmev na tvári a na ktoré budete skutočne hrdá, zvoľte si práve unikátny a legendárny kúsok z tejto prelomovej kolekcie. Každá žena predsa hľadá práve spojenie kvalitnej značky a prepracovaného dizajnu, ktorý nie je tuctový a nemá ho každá. Na našom instagrame nájdete aj reálne fotky týchto krásnych hodiniek. Určite sa tam aspoň na chvíľku pozrite.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *