, ,

Pánska kolekcia The Originals – Návrat ku koreňom

Chronografy od Festiny sú už samé o sebe ikonické. Návrhom na nové prevedenia, či naopak vylepšovaniu tých predošlých, tento celosvetový hodinársky kolos venoval vždy veľké množstvo energie, peňazí a času. Za jednu zo svojich priorít už od svojho vzniku považovali práve vývoj kolekcií zameraných na pánske modely s chronografom. Súčasný vintage trend, kedy je podstatou módnych vychytávok práve retro vlna, nie je vidno len v odevnom priemysle, ale tiež v oblasti šperkov a samozrejme, hodiniek.

Dnes však ani zďaleka nebude reč o nudnom vintage štýle. Festina prišla s kolekciou, ktorá je inšpirovaná práve jej začiatkami. Tie boli zamerané najmä na produkciu masívnych veľkých športových hodiniek pre skutočných chlapov. Značka ako taká sa tým vrátila ku svojim koreňom (origin = pôvod) a nazvala ju The Originals.

To, že nejde o žiadne retro, je však zrejmé už na prvý pohľad. Pánske náramkové hodinky z tejto kolekcie sú z moderných a skutočne odolných materiálov, v trendy farbách a v hlavnej úlohe je šport.

Aby Festina vyhovela každému, kolekcia The Originals ponúka modely v prevedení s perforovaným kaučukovým remienkom, aj v koženej variante. Kaučukový remienok je mimoriadne ohybný, žiadna tvrdá neforemná guma. Pri testovaní sa dokonale prispôsobil zápästiu, bol veľmi príjemný na dotyk a vďaka perforácií sme mali z neho skutočne pocit vzdušnosti. Na zápästí ho ani nie je cítiť. Kožený remienok je v rovnakom perforovanom dizajne, takže v tomto prípade nejde o žiadnu elegantnú verziu k obleku. Modely z tejto športovej kolekcie pánskych hodiniek budú dokonalým módnym, funkčným a praktickým doplnkom.

Či už sa rozhodnete pre model s koženým remienkom s označením F20339 alebo si zvolíte hodinky s osadeným kaučukovým remienkom s označením F20330, výber určite neoľutujete.

Model Festina F20339 je dostupný v šiestich farebných prevedeniach. Vybrať si môžete z farieb akými sú piesková, kaki, výrazná žltá, modrá a červená či univerzálna čierna.

Ako pre všetky modely z kolekcie The Originals, aj pre ne je charakteristické veľké puzdro s priemerom 44,80 mm, chronograf a športový perforovaný dizajn remienka.

Model Festina F20330 je tiež ladený do výrazných farieb, ktoré určite nikto na vašom zápästí neprehliadne. K dispozícií vám je remienok v červenej, modrej, žltej, oranžovej či v čiernej farbe.

Puzdro je v tomto prípade ešte o čosi väčšie, jeho priemer je 47 mm. Pri oboch modeloch určite poteší veľký dátumovník a luminiscenčné ručičky a indexy.

Pokiaľ sa vám, tak ako nám, značka Festina vždy spájala so športom a rovnako ladený dizajn ste očakávali aj od hodiniek, táto kolekcia sa vám bude páčiť. Podarili sa im skutočne krásne a výnimočné kúsky, ktoré sa na našom e-shope www.ichrono.sk už čoskoro určite ocitnú medzi bestsellermi. Z nášho skladu miznú rýchlosťou blesku a my sa teda vôbec nečudujeme. Sami by sme si ich dopriali aspoň v troch farbách 😊 Neprehliadnite ani náš instagram, nájdete na ňom reálne fotky pánskych náramkových hodiniek z kolekcie The Originals. Neváhajte a urobte si radosť! Prídu vám domov v takejto krásne krabičke.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *