, , ,

Predstavujeme značky – Candino

V súčasnosti sa akoby roztrhlo vrece s nekvalitnými produktami, „kazivými“ napodobeninami originálov, druhotriednymi výrobkami, ktoré sú prezentované nám, zákazníkom, ako špičkové. Sila marketingového tlaku a šikovnosť tvorcov reklamy nás často presvedčí k nákupu vecí, z ktorých sme neskôr sklamaní. Dnes vám však predstavíme značku náramkových hodiniek, z ktorej určite sklamaní nebudete. Švajčiarsko a producenti kvalitných hodiniek k sebe patria ako jin a jang. Hodinárskou veľmocou je už stovky rokov a pravidelne širokú verejnosť presviedča o tom, že si prvenstvo v kvalite hodiniek zaslúži. Aj po toľkých rokoch je označenie SWISS MADE zárukou precízneho vyhotovenia, avšak samozrejme sa v súčasnosti nájdu aj produkty, pri ktorých sú tieto dve slová uvedené akoby zo žartu a sú výsmechom hodinárskemu remeslu ako takému. Určite si preto dajte pozor, kedy je Swiss Made oprávneným ocenením kvality.

Značka Candino patrí do skupiny Festina Group, ktorá má korene v Španielsku. Okrem nej do skupiny patrí aj slávna Festina, Jaguar či Lotus. V porovnaní s Lotusom či Festinou však túto značku označujeme za akúsi vyššiu triedu, a to najmä z dôvodu použitých materiálov, hodinárskych strojčekov a prísnejších viacnásobných stupňov kontroly vo výrobe. Neuveriteľný pomer kvality a ceny, ktorý túto SWISS MADE značku charakterizuje vás príjemne prekvapí.

Zo samotnej značky cítiť sebavedomie a istotu, ktorú jej poskytuje aj zastrešenie a podpora zo strany veľkej skupiny Festina Group. Candino a Festina Group patria k jedným z mála hodinárskych spoločností, ktoré sú schopné si vo vlastnej réžií zabezpečiť výrobu hodiniek vo všetkých fázach. To umožňuje prísnu kontrolu a dosiahnutie vysokých štandardov kvality. Značka Candino má preto namierené na tie najvyššie priečky. Sama má technológie umožňujúce kompletné vyhotovenie hodiniek, vrátane všetkých mechanických komponentov. To je to, čo jej dáva na trhu významnú konkurenčnú výhodu. Pozornosť venujú nielen quartzovým hodinkám, ale aj tým s mechanickým strojčekom. Tím tvorí 64 hodinárskych odborníkov s vášňou pre toto krásne historické remeslo.

Dynamická expanzia značky je okrem iného aj dôsledkom faktu, že už od svojich začiatkov investuje veľký objem finančných prostriedkov práve do inovatívnych materiálov a výrobných procesov. Neustála modernizácia, ktorú vidno najmä vo vyspelej technológií, zaručuje možnosť rýchlo sa prispôsobiť požiadavkám meniaceho sa trhu.

Dosť bolo však teórie. Poďme k hodinkám. V sortimente značky Candino nájdete pánske a dámske náramkové hodinky vyrobené z ušľachtilej ocele alebo z ultraľahkého titánu. Tieto kovy sú kombinované s pravou kvalitnou kožou alebo so športovejším kaučukom. Vo vnútri puzdra sa nachádza švajčiarsky hodinársky strojček, napríklad Ronda, Sellita či ETA. Veľkým plusom je tiež zafírové sklíčko, ktoré je odolnejšie voči škrabancom ako klasické, minerálne.

Aj hodinársky priemysel zasiahla aktuálne veľmi obľúbená fashion vlna párových hodiniek. Ak by ste aj vy radi mali na zápästí hodinky, ktoré sa nápadne podobajú tým, ktoré má váš partner, žiadny problém. Ak sa rozhodnete pre hodinky značky Candino, okrem štýlové doplnku získate aj nadčasový kúsok, ktorý vám vďaka swiss made kvalite vydrží desaťročia.

 

Luxusne vyzerajúci materiál s mimoriadnou odolnosťou, váhou len niekoľko gramov a mimoriadne pohodlný. Taký je titán. Candino má v ponuke celú kolekciu modelov vyrábaných z titánu. A to aj pre dámy aj pre pánov. Ideálne aj pre tých, ktorým prekáža vyššia váha ušľachtilej ocele, no kožený remienok im nevyhovuje.

Páni, ktorí sú v práci viazaní prísnejším dress codom si Candino zamilujú. Neuveriteľné množstvo elegantných modelov v rôznych kombináciách materiálov, farieb, veľkostí a štýlov.

Ak vás značka Candino zaujala, určite nahliadnite do celej ponuky na www.ichrono.sk. Poteší vás rozumný pomer kvality a ceny a skutočne široká ponuka dámskych aj pánskych náramkových hodiniek na rôzne príležitosti. My pre vás už teraz pripravujeme článok, v ktorom vám predstavíme ďalšiu značku. Sami vieme, že zo širokej ponuky sa ľahšie rozhoduje vtedy, keď viete čo kupujete.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *