, ,

Hodinky mesiaca september: Úplný šampión vo svojej triede

Festina bola odjakživa značkou úzko spájanou so svetom športu, najmä s cyklistikou. Jej kolekcia inšpirovaná práve týmto športom, kolekcia Chrono Bike, je každoročne jednou z najočakávanejších, najžiadanejších a najpredávanejších vo svojej kategórií. Dá sa povedať, že je jednou z nosných kolekcií tohto hodinárskeho gigantu.

Tento rok sa opäť kolekcia Chrono Bike vydarila. To však nebolo žiadnym prekvapením, nakoľko si na kvalite, dizajne a prevedení týchto športových pánskych hodiniek dáva Festina skutočne vždy záležať. Nám však pred niekoľkými týždňami vyrazila dych aj iná kolekcia. A práve o kolekcii The Originals bude dnes reč.

Už počas marcového Baselworldu a tesne po ňom sme vás informovali, že tohtoročné novinky budú stáť skutočne za to. Vtedy sme ešte nemohli verejnosti prezradiť nič konkrétnejšie o už teraz známom partnerstve Festiny so šperkárskymi majstrami od Swarovski ani žiadne detaily o povrchových prevedeniach či farbách nových Chrono Bike-ov 2017. Toto všetko je však už vonku. Okrem týchto dvoch kolekcií, kúsky z ktorých sú mimochodom mimoriadne dobre predávané, svetlo sveta uzreli aj pánske, veľké, športové a farebné modely, doplnené o prvotriedne remienky, kvalitný strojček a slušnú vodotesnosť. Myslíme si, že si „oridžinlsy“ právom zaslúžia titul Hodinky mesiaca.

Hore ruku, kto ich už má doma? 😊 Predali sme z nich už stovky. A za tak krátke obdobie. Hodinky na vás spravili skutočný dojem a nás to teda vôbec neprekvapuje. Sami ich už máme doma v niekoľkých farbách. Ako je z názvu známe (The Originals – korene), značka športových hodiniek, akou Festina nepochybne je, do tejto kolekcie dala všetko čo na nej milujeme už od začiatku. Kolekciu tvoria pánske hodinky s veľkými priemermi puzdier, a to buď 44,80 mm (F20339) alebo 47 mm (F20330). Výrobca sa rozhodol pre remienok z kože alebo z kaučuku, pričom oba materiály majú svojich priaznivcov aj odporcov. A takto si vyberie každý to, čo má rád. Nás zaujal najmä perforovaný kaučuk, ktorý je v tomto prípade mimoriadne prepracovaný, na dotyk príjemný, nelepí sa, človek sa pod ním nepotí. Keď budete mať možnosť, určite si ho na niektorej z Festina predajní pozrite. Budete prekvapení aký inovatívny dnes už gumový remienok môže byť.

Z oboch modelov, z modelu F20330 aj z modelu F20339, je dostupných 6 farebných prevedení. Zatiaľ má u vás najväčší úspech jednoznačne červená a modrá, tí menej odvážni siahajú po čiernej. Potešia aj indexy a ručičky potiahnuté luminiscenčnou vrstvou a vodotesnosť do 10ATM zvládne aj sprchu či plávanie. Ak sa však radi s hodinkami kúpete, kupujte model s kaučukovým remienkom. Ten je do vody ako stvorený.

Aké by to boli športové pánske náramkové hodinky, ak by nemali chronograf. Síce možno veľa z vás na hodinkách čas nikdy nestopovala, aj keď to tie vaše tiež umožňujú, práve táto funkcia dokonale dopĺňa športový dizajn hodiniek a pridáva im na objeme. A to vyzerá na zápästí veľmi dobre.

U všetkých autorizovaných predajcov hodiniek značky Festina aktuálne prebieha aj kampaň, o ktorej by ste možno chceli vedieť. Zastavte sa na niektorej predajni alebo si kliknite na www.ichrono.sk a ku každým zakúpeným pánskym chronografom dostanete zadarmo ako darček praktický modrý Festina ruksak. Viac o tejto kampani sa dočítate na našom blogu už budúci týždeň. Určite si to nenechajte ujsť.

Ešte poznámka na záver. Pánske hodinky z kolekcie Festina The Originals majú bezkonkurenčnú cenu. Model s koženým remienkom má doporučené predajnú cenu 149 EUR a hodinky s kaučukovým remienkom 179 EUR. Viac sa o nich dočítate aj v TU. A na našom instagrame sú aj nejaké reálne fotky. Možno vám pomôžu sa rozhodnúť, ktorá farba je tá naj.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *