, ,

Hodinky mesiaca január: Dostupný luxus

Dnes to bude o luxuse. Čo ľudia považujú za luxusný tovar a prečo po ňom mnohí túžia? V čom tkvie hodnota produktu, ktorý považujeme za luxusný? Prečo sme zaň ochotný priplatiť si? Je luxusný tovar lepší, hodnotnejší či kvalitnejší ako ten „štandardný“?

O luxusných hodinkách sme už písali mnohokrát. Naše kritériá a latka, na základe ktorej hodinky posudzujeme, sú mimoriadne vysoké. Farba ani značka nerobia z hodiniek luxusných tovar. Na to, aby hodinky získali tento prívlastok, vyžadujeme viac. Musia mať kvalitný pôvod a rokmi overenú históriu, z ktorej ich kvalita pramení. Použité materiály a technologické postupy vo výrobe by mali spĺňať tie najprísnejšie kritéria, čo sa odzrkadlí na ich odolnosti, trvácnosti a v neposlednom rade aj na samotnom dizajne.

Hodinársky gigant FESTINA GROUP má pod svojimi krídlami viacero značiek. Dnes bude reč o značke s pravým švajčiarskym pôvodom, o značke JAGUAR. Pánske a dámske hodinky tejto známej značky vás dostanú na prvý pohľad svojim neskutočným dizajnom, luxusným leskom a tým, že nie sú ako ostatné. Druhý pohľad vás len utvrdí v tom, že aj vy by ste chceli jedny hodinky značky JAGUAR vlastniť.

Ak ste čitateľom nášho blogu a rozhodli ste sa prečítať si aj tento článok, pravdepodobne vás skromne môžeme zaradiť k milovníkom hodiniek. Ak ste si už čo to o nich aj naštudovali, pojmy, ktoré dnes priradíme ku kúskom najnovšej pánskej kolekcie hodiniek značky JAGUAR, vám nebudú cudzie.

Síce titul „hodinky mesiaca“ tento mesiac získali pánske hodinky, dámy, rozhodnete si ich obzrite aj vy. Možno sa pre vás stanú inšpiráciou na dokonalý darček k narodeninám, k výročiu či len tak pre radosť, ak chcete tomu svojmu vyraziť skutočne dych. Dnes vám ponúkneme dostupný luxus, ktorý nie je na Slovensku žiadnou masovkou, z mnohých modelov sme doviezli len niekoľko kusov. Aj v unikátnosti totiž tkvie kúzlo luxusu.

Pánske SWISS MADE náramkové hodinky z najnovšej kolekcie od JAGUAR-u sú všetko len nie nudné. Charakterizuje ich značná váha pravej ocele, ktorú páni veľmi radi na svojom zápästí cítia. Priemer puzdra je 45,80 milimetrov. Ak máte teda radi veľké hodinky, tento model vás poteší. Čo potešilo nás je, že v rámci novej kolekcie je model dostupný až v 11 prevedeniach. Výrobca trochu zaexperimentoval so zlatou IP povrchovou úpravou hodiniek, čo je odpoveďou na mimoriadne zvýšený dopyt práve po tomto odtieni ocele. Nejde však o žiadne škaredé žlté zlato. Matná zlatá farba je elegantne a decentne kombinovaná s oceľou v jej prirodzenom odtieni či s koženými remienkami.

Ak zlatá farba nie je pre vás to pravé orechové, a uprednostňujete skôr striebornú farbu, stačí sa rozhodnúť už len pre spôsob uchopenia. Model je dostupný vo verzii s oceľovým náramkom aj s koženým, v modrej, čiernej či tmavosivej farbe.

Funkcia chronografu je pri pánskych hodinkách pri vašom výbere často podmienkou. Hodinkám dodá na objeme, doladí ich športový dizajn do detailu a často je pomocníkom pri behu či plávaní. Hodinky majú vodotesnosť 10 ATM, nezľaknú sa teda dažďa, sprchy ani povrchového kúpania. Pri hĺbkovom potápaní však radšej hodinky nechajte oddychovať 😊 Hodinky svojho majiteľa potešia aj pomerne veľkým dátumovníkom, luminiscenčnými indexmi a skutočne kvalitným zafírovým sklom, ktoré vás zachráni pred nejedným škrabancom. Označenie SWISS MADE hodinky nezískali len tak pre nič za nič. Strojček RONDA skrývajúci sa v útrobách týchto luxusných kúskov je skutočným Švajčiarom.

Cena hodiniek značky JAGUAR sa pohybuje od 550,- do 790,- EUR v závislosti od prevedenia. Viac informácií o nich získate aj TU. A ešte jedna informácia na koniec. Práve v našom internetovom obchode prebieha MEGA výpredaj desiatich hodinárskych značiek, ktoré aktuálne kúpite so zľavou až do výšky 60%. Oplatí sa nakuknúť. Všetky výpredajové modely hodiniek nájdete TU.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *