, , ,

Novinka od SWISS MADE JAGUAR-u! Kolekcia Executive Diver

Ženy snívajú o šperkoch, nových kabelkách, topánkach či hustejších vlasoch. Muži? Tí chcú poriadne bezpečné auto, dovolenku, kde si oddýchnu a budú rozmaznávaní, a kvalitné hodinky. A keď už si chcú dopriať poriadne hodinky, tak nech to nie je žiadna Čína. Kolekcia, ktorú vám dnes predstavíme, sa vám bude páčiť.

Pre tých z vás, ktorí ešte o hodinárskej značke JAGUAR nepočuli, pár základných informácií. Nejde o značku, ktorej výrobky sa dôsledkom masovej výroby v Číne dostali aj k nám na Slovensko. Značka Jaguar sa právom hrdí prívlastkom SWISS MADE, ktorý okrem iného zaručuje aj plnenie mimoriadne vysoko nastavených štandardov výroby, niekoľkonásobné stupne kontroly vo všetkých fázach výrobného procesu a prísne dohliadanie na dokonalosť v kvalite prevedenia a v dizajne.

V ponuke náramkových hodiniek značky Jaguar sa nachádzajú aj krásne, kvalitné dámske hodinky, dnešný článok však zaujme skôr čitateľov v pánskych kruhoch. Nová pánska kolekcia od Jaguaru, kolekcia Executive Diver je inšpirovaná svetom profesionálnych potápačov. Pánske potápačské hodinky sa často vyskytujú v ponukách TOP hodinárskych značiek, a ceny týchto modelov sa neraz šplhajú do skutočne závratných výšok. Aby bolo možné hodinky označiť za potápačské, musia spĺňať niekoľko ukazovateľov.

V prvom rade samozrejme musia byť vodotesné. Pánske hodinky z kolekcie Executive Diver sa môžu pochváliť  vodotesnosťou 20ATM. Ďalej musia byť z odolných a trvácnych materiálov. V tomto prípade sa švajčiarsky výrobca rozhodol pre ušľachtilú oceľ v masívnom prevedení. Tá sa nezľakne sladkej ani slanej vody, ani tlaku vo väčších hĺbkach. Ak ide o hodinky na bežné nosenie či na voľný čas, máloktorý chlap uprednostní malé hodinky s tenkými puzdrami pred hodinkami s väčším priemerom puzdra a s váhou ocele, ktorú na zápästí aj cítiť. Novinky z tejto kolekcie majú priemery puzdier 43,50 mm. Na ruke vás nebudú tlačiť, sú ideálne na bežný deň, a nezavadzajú pri športe. Ideálna kombinácia, nie?

Jaguar v súčasnosti používa pri svojich hodinkách len zafírové sklíčka. Vo všeobecnosti je možné povedať, že zafírové sklo na hodinkách je vyšším levelom toho minerálne, ktoré sa používa často. Je mimoriadne odolné voči škrabancom, ktorým sa v niektorých prípadoch pri športe inak nevyhneme. Aby boli potápačské hodinky použiteľné na potápanie, musí byť zabezpečené skutočne kvalitné tesnenie. Ak by sa k strojčeku dostala vlhkosť, pravdepodobne by veľmi rýchlo došlo ku skorodovaniu a nenávratnému poškodeniu mnohých drobných súčastí hodiniek. Jaguar sa vo svojej novej kolekcii rozhodol použiť šrobovaciu korunku hodiniek a otočnú lunetu. Ide o skutočne výnimočné prevedenie hodiniek, nakoľko dané špecifikácie sa pri hodinkách týchto cenových tried používajú len veľmi zriedka. Ide teda o kvalitný produkt, na ktorom si dal výrobca záležať.

Na číselníku hodiniek nájdeme aj pomerne veľký dátumovník, čo poteší. Ak hodinky aspoň párkrát využijete aj na potápanie či pri šnorchlovaní, určite oceníte luminiscenčné indexy a ručičky. Náramok hodiniek je tak ako puzdro vyrobený z ušľachtilej ocele a disponuje preklápacou sponou s bezpečnostnou poistkou proti otvoreniu. Nové pánske SWISS MADE modely od Jaguaru sú dostupné v dvoch základných prevedeniach, a to v klasickom analógovom a v prevedení s chronografom. Ak sa rozhodnete pre model so stopkami, vaše športové aktivity môžu byť ešte zábavnejšie a určite budú mať štýl. Vo vnútri oceľového puzdra bije srdce hodiniek, ktoré je švajčiarskeho pôvodu. Na strojčeky Ronda sa môžete spoľahnúť, sú zárukou presnosti, stability a spoľahlivosti. Švajčiari sú vo svete hodiniek lídri.

Ak by ste podľa špecifikácie hodiniek usúdili, že pôjde o drahé hodinky, ktoré si nemôžete dovoliť, veľmi radi vás vyvedieme z omylu. V závislosti od funkčného a dizajnového prevedenia sa ceny pohybujú už od 350€. Mnoho fashion hodiniek poskytuje len štýl bez kvality. Hodinky Jaguar vám vydržia desaťročia. Všetky modely z kolekcie Executive Diver nájdete aj na našom e-shope.

 

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *