, ,

Stavte na luxus v podobe zlatých pánskych hodiniek

Prednedávnom sme hovorili o tom, akým nestarnúcim trendom sú zlaté hodinky medzi pánskymi a dámskymi  doplnkami. Dnes sa však budeme venovať len výlučne vám, chlapom. Ste príliš zaneprázdnení na to, aby ste neustále sledovali čo je in, listovali v módnych časopisoch a čítali blogy na nete. Nemáte na to čas, energiu a pravdupovediac určite ani chuť. Žiadny problém, spravili sme to za vás.

Muž bez kvalitných hodiniek na zápästí je dnes už skôr výnimkou. Najmä keď sa pohybuje vo svete biznisu, v ktorom aj prvý dojem predáva. Zlato v nás evokuje najmä luxus, eleganciu a nadčasovosť, čo je dôvodom jeho obľúbenosti aj vo svete šperkov a hodiniek. A nie, vôbec nemusí pôsobiť gýčovo, lacno ani vulgárne. Samozrejme treba vedieť, kde končí elegancia a začínajú hranice nevkusu. Pokiaľ sa váš bežný deň točí najmä okolo meetingov a porád, váš dresscode je pravdepodobne jasne daný, a nakupovanie oblekov, košieľ a kravát vám nie je cudzie. Nepovieme vám určite nič nové, ak skonštatujeme, že k formálnemu outfitu patria správne doplnky. A zlaté pánske luxusné hodinky sú určite trefou do čierneho.

Oblekovky a zlato – dokonalé spojenie

O voľbe správneho opasku a topánok, veľkosti vreckovky a tvaru manžetových gombíkov toho už asi viete dosť. Ako všetko, aj voľba správnych oblekoviek má svoje nepísané pravidlá. Tými základnými sú zvoliť čo najtenšie slimline hodinky, čím sa myslí výška puzdra, uprednostniť vysoko kvalitné spracovanie kože na remienku (TOP je tá z aligátora) prednostne v čiernej a hnedej farbe, a zladiť farbu opasku, topánok a remienka na hodinkách. Budete tiež musieť obetovať odolnú konštrukciu a patričnú vodotesnosť hodiniek. V oblekovkách sa určite potápať nepôjdete, taktiež s nimi však nebudete stopovať čas odbehnutých kilometrov. Preto zabudnite aj na akékoľvek funkcie okrem ukazovania času, maximálne dátumovníka.  Čo sa týka použitých farieb, farba ocele a zlatá povrchová úprava sú jednoznačne najlepšou voľbou.

Outdoorové hodinky

Športové hodinky by sa mali vyznačovať najmä svojou odolnosťou voči nárazom, zmenám teplôt, vplyvom vlhkosti a množstvom užitočných funkcií. Ich vysoká odolnosť je ovplyvnená najmä použitými materiálmi, ich funkčnosť naopak množstvom možností na ich využitie. Nemali by sa zľaknúť potápania vo väčších hĺbkach či atmosférického tlaku a nadmorskej výšky v horách. Ich konštrukcia je pevná a remienok je z materiálov, ktorým neprekáža kontakt s vodou. Napríklad z kaučuku. Aj tu sa objavuje lesk zlatého kovu. Spojenie športu s kvapkou elegancie je unikátne. Aj medzi športovými hodinkami preto v súčasnosti už nájdete aj tie, ktorým dominujú zlaté detaily. Zlaté hodinky sa dnes už objavujú v každej kategórii, a nezabudli sme na ne samozrejme ani v našej ponuke.

V čom je hodnota luxusných hodiniek?

Renomovaní výrobcovia hodiniek každoročne ponúkajú svojim zákazníkom množstvo nových luxusných kúskov, ktoré svojim majiteľom prinášajú prestíž, určitý sociálny status a odzrkadľujú ich vycibrený vkus, osobnosť a zmýšľanie. Hodinky už dávno nie sú len o sledovaní času. Ten máme predsa už všade naokolo, v mobile, v počítači, v aute. Dávajú svojim majiteľom pocit výnimočnosti, sú symbolom spoľahlivosti a talentu hodinárskych majstrov. Dizajnéri sa snažia dosiahnuť prepracovanosť dizajnu luxusných značkových hodiniek, čo zaručuje ich aktuálnosť po dobu niekoľkých desaťročí. Ide o investíciu, ktorú určite nikdy neoľutujete. Oslovila vás ich krása? Skúste nahliadnuť do širokého sortimentu luxusných hodiniek na www.ichrono.sk. V marci sa zúčastníme najväčšej svetovej hodinárskej výstavy v Bazileji vo Švajčiarsku. Už čoskoro vám preto prinesieme super články, a priblížime vám ako to na výstave tohto charakteru a týchto rozmerov vyzerá a funguje 🙂

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *