Chcete byť trendy? Zlaté hodinky vám s tým pomôžu

zlaté hodinky

Svet hodiniek je podobný ako svet módy – aj tu sa neustále striedajú rôzne trendy. Tu však prichádza nevýhoda: keď si kúpite trendy sveter za 15 eur, nehneváte sa, že po roku už vyšiel z módy. No keď investujete desiatky či stovky eur do hodiniek, chcete, aby boli trendy dlhšie ako jeden rok. Ideálne navždy. Máme pre vás dobré správy, tak ako biela košeľa či blúzka nikdy nevyjdú z módy, to isté platí aj pre zlaté hodinky. Prečo si ich vybrať?

Zlato znamená nielen luxus, ale aj nadčasovosťdámske hodinky Festina Fashion

Zlato symbolizuje nielen luxus, ale aj slnko, bohatstvo, v náboženstve svätožiaru svätcov, vznešenosť či nesmrteľnosť. Ale čo zlaté hodinky? Tie určite vyzerajú luxusne a upútajú pozornosť, ale najdôležitejšia je ich nadčasovosť. Zlaté hodinky sú tu odnepamäti a ani nachvíľku nevyšli z módy. Preto, ak chcete mať svoju bielu blúzku či košeľu, ktorú si môžete obliecť k čomukoľvek, aj medzi hodinkami – vyberte si zlato. Dizajnéri nepoužívajú iba obľúbené žlté, ale aj elegantnejšie a tajomnejšie ružové. Hodinky vo farbe ružového zlata, resp. s jeho akcentami sú ako stvorené pre tých, ktorí majú radšej menej výrazné kúsky.

Zlaté hodinky nie sú iba pre dámy

Myslíte si, že zlaté hodinky sú iba pre dámy? Omyl! Už veľakrát ste čítali, že muž by mal byť pri výbere šperkov Pánske hodinky Festina Klasikopatrný a siahnuť iba po jednom výraznejšom kúsku? Práve tým sú zlaté hodinky. Ak dávate prednosť menej nápadným kúskom, vyberte si zlatý číselník v čiernom či oceľovom puzdre, v kombinácii s koženým remienkom. Je na vás, či si zvolíte žlté alebo ružové zlato, hodinky skvele vyniknú na vašom zápästí pri oficiálnych aj každodenných udalostiach. Samozrejme, dámy si môžu dopriať zlaté hodinky s luxusnými akcentmi akými sú napr. ligotové kamienky na puzdre či kombinácia striebra a zlata, ktorá je dnes veľmi populárna. A nielen to – aj krásna a výnimočná.

V akých kolekciách nájdete najkrajšie kúsky?hodinky Festina Mademoiselle

Čo by sme to boli za odborníkov na hodinky, keby sme vám nedali tipy na tie najzaujímavejšie modely? Dámy, pripravte sa na to, že zlaté hodinky na všetky spôsoby – čistozlaté, kombináciu ružového zlata a čierneho číselníka, či zlata a striebra – nájdete v kolekcii od Festiny s príhodným názvom Mademoiselle. A páni? Tí nájdu odvážnejšie celozlaté hodinky, ale aj tie decentnejšie iba s decentnými zlatými akcentmi v kolekcii Festina Prestige. Nebojte sa zlata a dajte mu šancu vyniknúť na vašom zápästí. V zlatých hodinkách získate univerzálny šperk, ktorý jednoducho zladíte s každým vaším outfitom.

 

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *