,

Predstavujeme spoločnosť FESTINA GROUP

Trh s pánskymi, dámskymi a detskými náramkovými hodinkami sa rozvíja a napreduje neuveriteľnou rýchlosťou. Milióny ľudí po celom svete majú možnosť obohatiť svoj štýl a outfit práve týmto trendovým módnym doplnkom. Hodinky symbolizujú moc a postavenie, štýl a vkus, osobnosť a pohľad na svet. Státisíce rôznych značiek ponúkajú svoje produkty svetu tvrdiac, že práve ich výrobok je pre nich tou najlepšou voľbou. Okrem dizajnu však dnes už tvorcovia hodiniek stavajú aj na určitej filozofii a hodnotách, ktoré premietajú aj do diel svojich hodinárov.

Čo treba o FESTINA GROUP vedieť

Španielska spoločnosť FESTINA GROUP sa za posledných 30 rokov stala jedným z najúspešnejších gigantov hodinárskeho sektora, a to najmä vďaka schopnosti konkurovať známym švajčiarskym značkám. Do skupiny patria značky Festina, Lotus, Jaguar, Candino, Calypso, Lotus Style a Lotus Silver. Jej úspech je ovplyvnený dlhodobými skúsenosťami a poznatkami získanými pri tvorbe každej jednej značky, ale tiež technickými inováciami, hodnotou a osobitnou starostlivosťou o svojich zákazníkov, a to v rámci záručného aj pozáručného servisu. Dbá však aj o dokonalé naplánovanie celosvetovej distribúcie, aby sa hodinky dostali čo najrýchlejšie a najjednoduchšie k svojim fanúšikom na piatich kontinentoch. To skupine FESTINA GROUP zaručuje rast a úspech aj v budúcnosti. Budovanie zvučného a dobrého mena je dlhodobý proces. Za viac ako 30 rokov má však milióny spokojných a verných zákazníkov po celom svete, ktorí sa k nej neustále vracajú. Jej tvorcovia vedia, že čas je v súčasnosti tou najvzácnejšou hodnotou, čo stojí aj v samotnej filozofii tejto značky.

V každej novej kolekcii je vidieť zmeny v dizajne a technické inovácie. Dizajnéri trendy nielenže dynamicky sledujú a premietajú ich do nových modelov, vzhľadom na poprednú pozíciu na trhu si môžu dovoliť ich aj určovať. Veľmi prísna kontrola kvality, profesionalita a dôraz na dodržiavaní firemných hodnôt sú alfou a omegou. O obľúbenosti značiek zo skupiny FESTINA GROUP svedčí aj ich prítomnosť vo viac ako 90 krajinách sveta, pričom je lídrom na trhu v tak významných štátoch akými sú napríklad Španielsko a Francúzsko. Tvorcom však nestúpla sláva do hlavy. Neustále investujú čas a peniaze do ďalších inovácií a zlepšovania kvality.

Míľniky, ktoré stoja za zmienku

Je vysoko pravdepodobné, že niektorú zo značiek z FESTINA GROUP poznáte aj vy. A je dosť možné, že ste dokonca aj majiteľom hodiniek niektorej z vyššie uvedených značiek. Počas 30 ročnej histórie zaznamenal majiteľ značky, Miguel Rodriguez, niekoľko dôležitých míľnikov. Musíme spomenúť napríklad prvé Lotusy s mesačnými fázami v roku 1985, 20 rokov sponzorstva najväčších cyklistických pretekov sveta Tour de France, uvedenie antialergických ultraľahkých titánových hodiniek v roku 1995, využívanie Mecaquartzových strojčekov vo svojich hodinkách od roku 1996, kolekciu No.9 od Festiny, ktorá mala v roku 2006 obrovský celosvetový úspech či spoluprácu Lotusu s najúspešnejšími motocyklovými pretekármi od roku 2006. V roku 2008 ste už značky zo skupiny FG mohli nájsť v Mexiku, Taliansku, Belgicku, Nemecku, Českej republike, Francúzsku, Švajčiarsku a v mnohých iných krajinách. Skupina rástla neskutočnou rýchlosťou a žala jeden úspech za druhým. Legendárna je aj kolekcia Planet Solar z Candina či športová kolekcia z Lotusu navrhnutá v spolupráci s niekoľkonásobným víťazom Moto GP Marcom Márquezom. V roku 2013 predstavilo Calypso prvú MTV kolekciu a šperky značky Lotus Style poznali už po celom svete.

 

Značky akými sú Festina, Lotus či Jaguar si dnes môžete kúpiť vo viac ako 25 000 predajných miestach na 5 kontinentoch. Ročne sa ich predá viac ako 5 000 000 kusov. Ich tvárami bolo mnoho známych osobností, napríklad spomínaní bratia Marquezovci, hollywoodsky herec Gérard Butler či v súčasnosti Miss France 2017 Alicia Aylies. Ste aj vy hrdým majiteľom týchto hodiniek? Alebo po nich zatiaľ len túžite? Čoskoro pre vás plánujeme súťaž o výnimočné hodinky, ktorých majiteľom sa môžete stať práve vy 😊 sledujte náš FacebookInstagram, a nepremeškajte super príležitosť. Zatiaľ si prečítajte pár rád, ako nenaletieť neférovým internetovým predajcom, ktorých je v súčasnosti žiaľ viac ako dosť.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *