, ,

Hodinky mesiaca marec: Pre skutočných chlapov

Tentokrát sa hodinkami mesiaca stal opäť skutočne výnimočný kúsok. Sú nimi pánske digitálne hodinky značky Calypso od svetoznámej spoločnosti Festina Group. Priamo zo Španielska prichádzajú farby, skvelá vodotesnosť a neskutočné množstvo funkcií. Cena? Iba 35 eur. Zaujali sme vás? Tak čítajte ďalej.

Okrem toho, že je tento model dostupný až vo ôsmych farbách, svojmu majiteľovi ponúkajú kvalitu za bezkonkurenčnú cenu. Keďže ide o športové hodinky, starostlivo vyberané materiály boli volené tak, aby odolali vlhkosti, nárazom, potu aj iným extrémnym outdoorovým podmienkam. Sú nabité funkciami, ktoré vďaka podsvieteniu displeja využijete určite aj v noci. Čo všetko dokážu?

Hodinky nabité funkciami

Model hodiniek Calypso K5696 dokáže pracovať v rôznych režimoch. Pre tých, ktorí sú zvyknutí mať hodinky na ruke po celý deň bude určite užitočný kalendár, ktorí sa jednoducho zobrazí stlačením jedného tlačidla.  Keďže ide o hodinky s vyslovene športovým dizajnom, tvorcovia mysleli aj na ich využitie počas športových aktivít. Vtedy poslúži napríklad chronograf či časovač.

Pre cestovateľov, ktorí sa presúvajú z jedného časového pásma do druhého bude užitočná funkcia ukazovateľa miestneho času v inom časovom pásme. Hodinky sú doplnené aj o základné funkcie akými je napríklad budík, ktorý si môžete nastaviť na niekoľko rôznych časov vrátane toho v druhom časovom pásme, a hodinové upozornenie, ktoré zabezpečí, aby vás hodinky každú hodinu pípnutím upozornili. Zvuk tlačidiel je možné vypnúť, takže si hodinky nastavíte presne podľa vašich potrieb a vkusu.

A nejde teda o žiadneho drobčeka. Priemer puzdra 54 milimetrov hovorí sám za seba. Na veľký displej sa však zmestil aj veľký ukazovateľ času, takže stačí rýchly letmý pohľad na hodinky a viete koľko je práve hodín. Zaujímavo riešený ukazovateľ dňa v týždni vás nadchne. Na dispeji nenájdete žiadne klasické skratky dní v týždni ako napríklad MON alebo TUE. 7 prázdnych okienok, z ktorého vždy jedno je vyplnené, vám rýchlo a jednoducho upresní, ktorý je deň v týždni. Viete si tiež zvoliť, či vám viac vyhovuje 12 alebo 24 hodinový režim času.

Pokiaľ by sa vám zdali niektoré farby na tomto modeli hodiniek až príliš živé, stavte na klasiku v podobe čierneho modelu s oceľovými detailmi alebo v odtieni khaki, ktorý bude menej nápadný. Pre milovníkov farieb odporúčame však určite model s červeným alebo tyrkysovým gumovým remienkom. Pri hodinkách v tejto cenovej kategórií nie sme zvyknutí, aby boli určené na plávanie. Tento model sa však môže pochváliť vodotesnosťou 10 ATM a viečkom s ušľachtilej ocele, ktoré zabráni preniknutiu akejkoľvek vlhkosti k strojčeku.

Hodinky na každú príležitosť

Urobte si radosť novými hodinkami, ktoré vám budú verným spoločníkom nielen pri športových aktivitách, ale aj počas pracovných dní. Neprekonateľný pomer kvality a ceny, ktorý nájdete v ponuke elektronického obchodu www.ichrono.sk nemá konkurenciu. Sme výhradným distribútorom hodiniek značky Calypso na Slovensko, preto vám dokážeme garantovať seriózny prístup, profesionálne poradenstvo, kvalitný odborný servis a ten najširší sortiment pánskych digitálnych hodiniek. Na našom instagrame môžete vidieť aj reálne fotografie modelu Calypso K5696.

Pokiaľ máte v pláne okrem seba potešiť novými hodinkami aj partnerku, určite stavte na strieborné, elegantné hodinky s kamienkami. Práve tie dámy milujú najviac a odolávajú im len veľmi ťažko. Nejaké tipy nájdete aj v našom predchádzajúcom článku :-).

 

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *