Hodinky a zimné trendy: Čo je dnes in?

trendy hodinky

Módne trendy neplatia iba pre oblečenie, ale aj pre doplnky. A jedným z najdôležitejších doplnkov outfitu (dámskeho aj pánskeho) sú hodinky. Ak sotva stíhate sledovať trendy vo svete outfitov a na trendy vo svete hodiniek vám neostal čas, urobíme to za vás. Poradíme vám, čo sa dnes nosí, aké hodinky sú „must have“ kúskom vašej garderóby a zoberieme si do parády zimné trendy. Samozrejme, že si posvietime nielen na dámske, ale aj pánske kúsky. Chcete vedieť, čo najviac vynikne na vašom zápästí v týchto mrazivých dňoch?

Hodinky a trendy pre ženy

Dámy majú prednosť, ale istotne sa nenahnevá ani mužská populácia – Vianoce sa blížia a dobré hodinky pre partnerku nemôžu byť nikdy zlý darček. Takže s akými kúskami túto zimu najviac zažiari ženské zápästie?

Výrazné hodinky

Výrazné hodinky musia na vašom zápästí svietiť, musia byť žiarivé a pútať na seba pozornosť. Svoju výraznosť nemusia dokazovať iba robustným číselníkom a odvážnym tvarom, ale aj farbou. Veľmi obľúbená je hlavne oceľová modrá, žiarivá zlatá a nevinná biela farba. Hodinky zažiaria ešte viac, keď si vyberiete číselník ozdobený kamienkami. Tie dokonalo podčiarknu celý vzhľad hodiniek. Ani zima 2016 sa neobíde bez takýchto kúskov z dielne Festina Group, ktorá opäť ukázala prečo je svetovou špičkou.

hodinky calypso

Boyfriend hodinky

Dnes je trendy dámske oblečenie inšpirované mužskými kúskami. Boyfriend rifle pozná každá z vás, ale ako vyzerajú také boyfriend hodinky? Majú väčší číselník, silnejší náramok a už na prvý pohľad vyzerajú robustnejšie. Poviete si, že také nepristanú žiadnej žene? Práve naopak, napriek tomuto všetkému, vyzerajú na dámskom zápästí skvele! A to ste sa ešte nezamilovali do ich praktickosti – môžete si ich dať na ruku k akémukoľvek outfitu, na akúkoľvek príležitosť. Veľkou výhodou je, že vďaka svojej veľkosti majú dostatok funkcií. Na číselníku dámskych hodiniek nie je žiadnou výnimkou ukazovateľ dátumu či dňa v týždni. A čo farebnosť? Odporúčame hlavne kovové náramky a neutrálne farby. Pre tie, ktoré sa neboja trochu experimentovať, určite odporúčame bicolor hodinky, ktoré kombinujú dva odtiene ušľachtilej ocele.

hodinky festina boyfriend

Hodinky vyzdvihujúce ženskosť 

A teraz úplne iný trend – hodinky zvýrazňujúce vašu ženskosť. Dostanú vás hlavne svojimi jemnými tvarmi a elegantným vzhľadom. Takéto hodinky ocenia hlavne dámy, ktoré majú rady minimalizmus podčiarkujúci ich jemnosť. Ide hlavne o hodinky s oceľovým puzdrom v kombinácii s koženým remienkom a to všetko je podčiarknuté jemnými,neutrálnymi farbami. O to, aby hodinky na vašom zápästí zažiarili, sa postarajú ligotavé kamienky a perleťový číselník. Ak sú toto vaše vysnívané hodinky, pozrite sa na kolekciu Festina Mademoiselle, do tej sa zamilujete.

dámske hodinky Festina Mademoiselle

Hodinky a trendy pre mužov

A rovnako ako pri zimných trendoch pre nežnejšie pohlavie – dámy, ak ste sa dočítali až sem, nájdite inšpiráciu pre svojho partnera. Lebo okrem Vianoc sa určite blížia aj narodeniny či meniny. Aké hodinky teda najviac zažiaria na pánskom zápästí?

Športovo-elegantné hodinky 

Hodinky v tomto štýle sú skvelé – praktické, funkčné a môžete ich nosiť kdekoľvek a kedykoľvek. Teda skoro. Predsa len k obleku odporúčame kožený remienok a decentný číselník. Vhodne zvolené hodinky s kovovým náramkom však môžete nosiť aj na oficiálnejšie príležitosti. A tie s kaučukovým remienkom? Ich odolnosť oceníte hlavne pri športových aktivitách. Ako sú na tom s farbami? Od univerzálnej striebornej cez maskáčový vzor až po výrazné farby akou je žltá, oranžová, tyrkysová a červená – prakticky každá farba túto sezónu letí. Aj to je na športovo-elegantných hodinkách super a navyše teraz sú trendy.

digitálne hodinky calypso

Hodinky s retro dizajnom

Retro je super a nielen vtedy, keď ide o akciový týždeň v obchodnom reťazci. Retro hodinky by sme mohli rozdeliť na dva druhy – tie s koženým remienkom a tie, ktoré sú kombinované s oceľovým náramkom. Tie prvé sú typické svojou jednoduchosťou, poctivým koženým remienkom v hnedej alebo čiernej farbe, s minimalistickým číselníkom a samozrejmosťou je kvalitný strojček. Pri tých druhých je dominantným práve náramok z ušľachtilej ocele, väčšinou v jej prirodzenej farbe, alebo so zlatou povrchovou úpravou.

festina retro

Páčia sa vám tohtoročné zimné trendy? Pozrite sa na hodinky v našej ponuke a urobte radosť sebe alebo niekomu, na kom vám záleží a buďte in.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *