Hodinky mesiaca december: Čím sú výnimočné?

hodinky mesiaca december

Hodinky, ktoré sme sa rozhodli vám predstaviť v decembri, sú výnimočné nielen svojím dizajnom a kvalitou, ale aj tým, že sú ideálnym darčekom. Takým, vďaka ktorému sa vyhnete sklamaným výrazom pri rozbaľovaní balíčkov pod stromčekom. A je jedno, či hľadáte vianočné prekvapenie pre dámu alebo pána, v hodinkách mesiaca nájdete inšpiráciu pre obe pohlavia. Chcete vedieť, ktorý model dámskych hodiniek sa teší titulu Hodinky mesiaca?

Dámske hodinky mesiaca: Festina 16868/2 festina f16868_2

Na čo Festina siahne, z toho urobí menší zázrak. A presne také sú jej hodinky s „rodným“ číslom 16868/2 – sú plné elegancie, majú luxusný vzhľad, čisté línie a trendy materiály. Takto by sme mohli charakterizovať tieto hodinky z dielne španielskeho majstra. Okrúhly analógový číselník je lemovaný žiarivými zirkónmi a chránený minerálnym sklíčkom. Takže ak si z práce alebo spoločenskej udalosti odbehnete do posilky, nemusí sa báť škrabancov. Náramok je strieborno-zlatý a práve farba tohto najcennejšieho kovu zdobí aj ručičky a indexy na číselníku, na ktorom nechýba ani zobrazenie dátumu. Vďaka farebnej kombinácii striebra a zlata majú hodinky luxusný vzhľad, ktorý z nich robí jedinečný šperk. Už viete koho by určite potešili?

Pánske hodinky mesiaca: Kolekcia hodiniek Festina Retro 16984

festina f16984_2Keby o značke Festina hovorili naši bratia Česi, povedali by, že dizajnéri tam musia mať „zlaté ručičky“. Nemysleli by však hodinkové ručičky, ale práve genialitu tvorcov, hodinárov a celého tímu. Pretože celý rad hodiniek s titulom Retro 16984 je tikajúcou nádherou. Festina v tomto prípade hľadala inšpiráciu v minulosti, pridala však aj moderné prvky doplnené tradíciami, z čoho vznikli práve tieto hodinky. Elegantný kúsok, ktorý ocenia nielen staršie ročníky a milovníci retro štýlu, majú oceľové puzdro, kožený remienok a číselníku dominujú strieborné ručičky s indexami. Veľkou výhodou hodiniek je ich univerzálnosť – zažiarite v nich na spoločenských udalostiach a podržia vás aj počas bežného pracovného dňa – sú chránené minerálnym sklom a zobrazujú duálny čas aj s dátumom. Festina opäť ukázala, že vo výrobe hodiniek patrí k absolútnej špičke a vy ste akurát našli skvelú inšpiráciu na vianočný darček. A to v decembri rozhodne poteší.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *