Vianočný stres? S iChrono.sk sa mu vyhnete

Festina Mademoiselle

Každý rok si hovoríte, že nakupovanie vianočných darčekov si nenecháte na poslednú chvíľu, a aj tak sa nakoniec pretláčate pri pokladni preplneného nákupného centra? Tento rok máte ideálnu príležitosť vyskúšať si, čo to je zimná pohoda a ako chutia pokojné Vianoce. Síce ešte nemáme stroj času, aby sme vám dali na vianočné nákupy mesiac navyše, ale máme tip, ako sa vyhnete stresu – nakupujte online.

Prečo nakupovať online

Dôvodov, prečo nakupovať online je asi toľko, koľko hodiniek máme v našom e-shope www.ichrono.sk. Tu sú tie, ktoré vás potešia najviac:

– sedíte v pohodlí domova, užívate si šípkový čaj a nebrodíte sa snehovou čľapkanicou
– nestojíte v radoch, kde unavená predavačka blokuje z posledných síl
– nemusíte riešiť rébus, ako sa dostať z preplneného labyrintu ľudských tiel v obchode
– tovar si vyfiltrujete podľa vašich predstáv a ušetríte hodiny času hľadaním toho pravého produktu
– objednávku vám domov doručí kuriér až domov
– po nákupe ideálneho darčeka si nemusíte liečiť boľavé nohy

Hodinky sú vždy dobrý nápad

Je to skutočne tak – naše hodinky vám vždy sadnú. V prípade ponožiek, papúč či pyžama to tak byť nemusí – netrafíte správnu veľkosť. Keď si však kúpite hodinky u nás, náramok vám na mieru prispôsobíme zadarmo. Sme odborníci na náramkové hodinky a s ich výberom vám radi pomôžeme.

Hľadáte darček pre partnera, starých rodičov, tetu z tretieho kolena či pre seba? Napíšte nám a my vám poradíme. Existuje niečo lepšie ako potešenie, ktoré využijete každý deň, je vhodné pre dámy aj pánov a je to šperk, ktorý si všimne každý? My o ničom lepšom nevieme, ale poznáme tipy na hodinky pod stromček. Také, ktoré potešia aj tých, ktorí na otázku „čo chceš na Vianoce“ odpovedajú: „Ja už mám všetko, mne nič netreba.“

Tipy na „vianočné“ hodinky

Festina príde každé Vianoce s horúcimi novinkami, našťastie s takými, ktoré neroztopia sneh. A čo sa jej hodinárskym „škriatkom“ podarilo vyrobiť tento rok?

Mužov milujúcich šport dostane kolekcia Chrono Bike. Hodinky z tejto kolekcie vám ukážu, čo znamená spojenie španielskeho temperamentu a japonskej precíznosti.

Festina Chrono Bike 2016

Festina myslela aj na milovníkov módy a súčasných trendov. Ich oči rozžiari kolekcia Prestige charakteristická svojou sviežosťou a dravosťou, určená výlučne pánom.

Festina Prestige

Festina nezabudla ani na elegantných štramákov, ktorí neznášajú nudu, vedia, čo chcú a milujú nadčasový dizajn. Dámy, ak ste v tomto opise našli vášho partnera, jeho vianočný darček nájdete v kolekcii Klasik.

Festina Klasik

A čo poteší dámy? Jednoznačným hitom tejto sezóny, ktorý vládne módnemu svetu, je moderný vzhľad, elegancia a neutrálne farby. Jedným slovom – minimalizmus. V dámskej kolekcii Mademoiselle však nájdete aj živelnosť, hravé farby a dizajn ako stvorený pre mestský život.

Festina Mademoiselle

Kupujete darček pre nežnejšiu polovičku, ale tá má hodiniek toľko, že by si mohla otvoriť vlastné hodinárstvo? Nerobte si ťažkú hlavu, aj na toto sme pripravení. V našej ponuke nájdete jedinečné šperky značky Lotus Style. Že je šperk pod stromčekom klišé? Možno. Ženy nosili šperky už pred viac ako 40-tisíc rokmi a my vieme, že aj tento rok ich potešia. Pretože aj malá krabička dokáže urobiť veľkú radosť.

Lotus style

Vyhnite sa vianočnému stresu a nakúpte darčeky v pohodlí domova na www.ichrono.sk. Urobte radosť tým, ktorí si to zaslúžia.

1 odpoveď

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *