Lotus prináša novú kolekciu hodiniek Marc Márquez. Čím vás dostane?

kolekcia Lotus Marc Marquez

Značku hodiniek Lotus priviedla na svet dnes už legendárna Festina Group. Tá je známa pre svoju španielsku živelnosť a švajčiarsku kvalitu a presnosť. Prvé hodinky Lotus boli vyrobené v Španielsku v roku 1980. Odvtedy značka urazila poriadny kus cesty a dnes jej výrobky vďaka skvelým inováciám, výrazným chronografom, jedinečnému a športovému dizajnu pozná každý. Lotus vie, čo chcú a potrebujú mladí ľudia –  vystúpiť z davu, túžia po akcii cez deň aj v noci, sú plní energie a hlavne milujú kvalitu. Aj vy ste takí? Nová kolekcia Marc Márquez je presne pre vás. Čím vám dostane?

Kolekcia Marc Márquez je plná energie

Lotus, rýchlosť a preteky motocyklov sú synonymá. Aj preto sa značka rozhodla pri tejto kolekcii hodiniek spolupracovať s tým najrýchlejším pretekárom v kráľovskej kategórii MotoGP – Marcom Márquezom a jeho mladším bratom Alexom. Marc je trojnásobným šampiónom MotoGP a hoci hodinky nejdú rýchlejšie ako všetky ostatné, postarajú sa o skvelý zážitok z nosenia. Novinkou sú hlavne výraznejšie chronografy a prvky odkazujúce na svet motocyklov či samotného Marca Márqueza.


Milujete eleganciu a živelnosť v jednom? Hodinky Lotus L18258 z tejto kolekcie sú pre vás „must have“ kúskom – náramok z ušľachtilej ocele, masívne 43,2 milimetrové puzdro a vodotesnosť až do 5 ATM. Sú ideálne k elegantnému outfitu, ale zároveň vás lákajú po dôležitom biznis stretnutí užiť si akciu na surfe či motorke. Práve ikonické číslo 93 a podpis Marc Márquez na číselníku vás budú motivovať k skroteniu dvojkolesového stroja. Lotus si uvedomuje túžbu svojich klientov po vlastnej osobnosti a výnimočnosti, a preto si môžete vybrať zo 4 farebných variantov – modrý, oranžový, červený a strieborný. Súčasťou kolekcie sú aj akčnejšie hodinky L18257 a L18259 s kaučukovým remienkom a mladistvým vzhľadom – rovnako v štyroch farbách.

Pre milovníkov dizajnu nechýba limitovaná edícia

marc marquez lotusLotus myslel aj na tých najnáročnejších, ktorí sa neuspokoja s hocičím či dokonca takmer s ničím. A tak v kolekcii Marc Márquez predstavil špeciálnu edíciu s limitovaným počtom vyrobených kusov. Zoznámte sa s takmer dokonalým modelom Lotus L18330. Síce sa vďaka nemu nemôžete vrátiť v čase, ale môžete ukázať, že rozumiete móde a zároveň si potrpíte na kvalitu. Modrá ušľachtilá oceľ na náramku, detaily so zlatoružovou povrchovou úpravou a náhradný kaučukový remienok priamo v balení robia z týchto hodiniek rovnako príťažlivý stroj, akým sú motorky. Pochybujete? Legendárne číslo 93 a podpis aktuálne najrýchlejšieho muža na dvoch kolesách na číselníku vás týchto pochybností zbavia.

Pozrite sa na hodinky Lotus z kolekcie Marc Márquez v našom obchode a získajte ten najvýnimočnejší doplnok pre vaše zápästie.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *