, , , , ,

TOP 10 produktov podľa Slovákov

Tentokrát sme si posvietili práve na vás. Našich zákazníkov. Položili sme si totiž otázku, aké hodinky si najčastejšie kupujú Slováci a Slovenky. Skúmali sme váš vkus, vaše preferencie pri výbere hodiniek k vášmu outfitu, boli sme zvedaví, prečo niektorí z vás stavia na hodinky plné funkcii, pričom niektorí uprednostnia kúsok bez akýchkoľvek „zbytočných“ ukazovateľov. Čím ste teda najviac ovplyvnení? Dizajnom, cenou, tým čo hodinky dokážu, alebo vás zaujímajú práve odporúčania vašich známych?

Cena vs. kvalita

Ste z tých, ktorí hodinky radi striedajú, máte ich doma niekoľko, sledujete meniace sa trendy vo svetových módnych domoch a zvolíte si radšej kvantitu ako kvalitu? Alebo si kúpu hodiniek poriadne premyslíte, vždy stavíte na kvalitu v podobe overenej značky s dlhoročnou tradíciou, volíte nadčasovosť? Slováci sa v tomto smere vyberajú zlatou strednou cestou. Pri kúpe volia modely hodiniek, ktoré im vydržia niekoľko rokov, sú z kvalitnejších materiálov, pojmy zafírové sklíčko a švajčiarsky strojček im nie sú cudzie, a namiesto extravagancie uprednostňujú jednoduchosť. Naše najpredávanejšie hodinky sú v cenovom rozpätí od 90 € do 270 €. Ktoré dámske a pánske hodinky boli za posledné mesiace u nás teda jednoznačne TOP?

Všade samé kamienky

Dámy milujú kamienky a jemnosť! Na tom sa za posledné roky vôbec nič nezmenilo. Väčšina našich dámskych bestsellerov je totiž ozdobených trblietavými kamienkami, ktoré robia z na prvý pohľad jednoduchých hodiniek šperk, ktorý sa na ruke stane neprehliadnuteľným. A dámy veľmi dobre vedia čím zaujať. Preto volia kombináciu chladného lesku ocele v jej prirodzenom odtieni alebo v iných povrchových úpravách, nežnej bielej farby a lesklých kamienkov.

FESTINA_Mademoiselle_16720_1Damske_hodinky_FESTINA_16537_1_l festina_16868_1 FESTINA_Madamoiselle_16719_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gentleman s dušou športovca

Páni sú praktickejší. Vedia oceniť kvalitné spracovanie a dizajn, avšak radi využívajú aj množstvo funkcií, ktoré im hodinky ponúkajú. Preto volia kúsky v neutrálnych, ľahko kombinovateľných farbách, s väčšími priemermi puzdier a číselníkov, so športovým nádychom, a nesmie chýbať ani dátumovník, duálny čas, tachymeter či chronograf. Na zápästí radi cítia váhu masívneho kovu a neriešia či idú do práce, na party alebo do prírody. Potrebujú univerzálny model, ktorý sa hodí ku košeli, no v prípade potreby sa nezľakne ani kontaktu s vodou. Vyžadujú spojenie elegancie a športu.

festina_16488_1 festina_16489_5 festina_16887_1 FESTINA_Chronograf_16760_1

Za nápis SWISS MADE sme ochotní si aj priplatiť

Nápis SWISS MADE je v hodinárskom svete už od 19. storočia synonymom vysokej kvality hodinárskym majstrov. Hodinky s týmto označením sa už môžu pochváliť aj odolnejším zafírovým sklíčkom, osadením drahými kameňmi a samozrejmosťou je spoľahlivý automatický švajčiarsky strojček. Extravaganciu a výraznejšie farby by ste tu hľadali len ťažko. Za kvalitu, prestíž a hodnotu si však samozrejme priplatíme. Životnosť týchto hodiniek je ale vyššia a je možné, že sa z nich budú tešiť ešte aj vaše deti.

FC-200WHD1ER32B-1a 302P4S4a

Slovenskí milovníci hodiniek vedia oceniť snahu dizajnérov, dlhoročnú tradíciu overenej značky, ale vyhľadávajú aj kvalitu za rozumnú cenu. Je veľmi pravdepodobné, že aj vy alebo niektorí z vašich známych nosia jedny z obľúbených, vyššie spomenutých modelov hodiniek. Všetky nájdete aj v ponuke elektronického obchodu www.ichrono.sk. Prečítajte si aj naše rady, ako sa o hodinky správne starať, aby vám slúžili dlhú dobu. Nezabudnite, že na našom instagrame práve prebieha super súťaž. Už ste sa zapojili? 🙂

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *