, , ,

Hodinky mesiaca február: Originálna oslava lásky

Február je mesiac spájaný najmä s láskou a s blížiacim sa Sviatkom sv. Valentína. Tento deň je priam stvorený pre plachých zaľúbencov aj tajných ctiteľov, no určite sa vašej zvýšenej pozornosti potešia aj rodinný príslušníci. Hovorí sa, že v tento deň je neprípustné láskyplné vyznanie odmietnuť alebo zaň aspoň nepoďakovať. Nie každý z nás je však veľký rečník, ktorému sa komplimenty a dojemné prejavy hovoria ľahko. Ak preferujete skôr „dôkaz namiesto sľubov“, možno vás potešíme tipom na darček, ktorým určite vyrazíte dych, a ktorý nájdete aj v elektronickom obchode ichrono.sk. Hovoríme o aktuálne veľmi obľúbenom svetovom trende – o párových hodinkách.

Ukážte, že patríte k sebe

Prajete si, aby celý svet vedel, že tá výnimočná krásna dáma stojaca po vašom boku je len vaša? Radi by ste vášmu partnerovi dopriali doplnok, ktorý mu bude každý deň v práci pripomínať vašu spoločnú lásku?  Doprajte si rovnaké hodinky! Pri kvalitných, starostlivo vybraných, nadčasových hodinkách sa nemusíte báť, že zapadnú prachom ako metrový plyšový medveď a nehrozia ani výčitky svedomia ako pri večernom maškrtení belgických praliniek. Spoločnosť Festina group v súčasnosti ponúka pre páry možnosť zladiť sa rovnakými modelmi hodiniek. Pri každom pohľade na hodinky pred pracovným obedom či stretnutím, pri čakaní na deti pred školou či v rade pri pokladni v supermarkete budete myšlienkami s partnerom, ktoré ho tak ľúbite. Aspoň na chvíľku spomalíte, zastavíte sa a uvedomíte si, aké šťastie je, že je tu vždy pre vás. Budete neustále v spojení. To len tak hocijaký doplnok nedokáže, čo poviete?

kolaz

Nesmrteľný trend

Sezónne vychytávky a módne hity nesledujete, vždy vás zaujme skôr nadčasovosť a klasický dizajn? Dámske a pánske hodinky z našej unikátnej kolekcie Extra od Festiny sú pre vás to pravé orechové. Jemné, no skutočne výrazné spracovanie retro hodiniek Festina kombinuje kvalitnú ušľachtilú oceľ, vypuklé sklíčka a prírodné farebné odtiene kože. Unikátny dizajn hodiniek nestarne ani po takmer 70-tich rokoch. V kolekcii Festina Extra nájdeme 48 modelov v rôznych prevedeniach, pričom dámsky a pánsky model si nakombinujete presne podľa vašich preferencií a vkusu.

Luxusne vyzerajúci materiál s mimoriadnou odolnosťou

C4604_3 C4608_2 Kolekciu Candino Titanium je možné charakterizovať dvoma hlavnými znakmi. A to dominanciou použitého materiálu, teda ultraľahkého a vysoko odolného titánu, a obľubou dizajnérov v párových hodinkách. Pánske a dámske modely kombinujú kvalitné zafírové sklíčko a mimoriadne kvalitný švajčiarsky hodinový strojček Ronda. Prepracovaný vzhľad bol ideálne skombinovaný s maximálnou funkčnosťou a použitou technológiou, čo ocenia aj tí najnáročnejší z vás. My sme  pre vás vybrali modely C4604 a 4608.

Stavte na rokmi overené remeslo

Značka JAGUAR patriaca do Festina Group sa od začiatku drží j668_4 j671_3hesla nadčasovosti, aktuálnosti a skutočnej kvality, pričom dbá aj o zmysel pre detail a umelecký dizajn. Svojich zákazníkov sa aj dizajnéri tejto značky rozhodli potešiť vytvorením dámskych a pánskych párových hodiniek, ktoré oslavujú ich spoločnú lásku a vycibrený vkus. Modely J671 a J668 sú dostupné v rôznych farebných prevedeniach číselníka. Aj tu sú  antialergické materiály, zafírové sklíčka, prvotriedne kožené remienky a švajčiarske strojčeky samozrejmosťou. Aj preto sa táto značka hrdí označením SWISS MADE.

Každý z nás potrebuje vo svojom živote lásku a priateľstvo. Prejavy náklonnosti by mali byť na dennom poriadku, no prečo ich v tento špeciálny deň, na Sviatok sv. Valentína, neprežívať ešte intenzívnejšie? Okrem valentínky s úprimným odkazom stavte aj na niečo, čo si vaša polovička nedá dole zo zápästia minimálne do ďalšieho Valentína. Inšpirácie nájdete aj u nás. Veľa lásky praje tím z www.ichrono.sk.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *