Oris & Audi: Spojenie, ktoré dostane nielen milovníkov rýchlych kolies

audi a hodinky oris

Keď sa spoja dve kultové značky, nemôže z toho vzniknúť nič iné, len špičkový produkt. Švajčiarski hodinári zo spoločnosti Oris spojili sily s automobilkou Audi Sport a predstavili modely hodiniek, ktoré očaria nielen nadšencov motošportu.

Švajčiarska firma Oris vyrába hodinky už od roku 1904. V ich ponuke nájdete dámske aj pánske modely na každodenné nosenie, výnimočné kúsky na špeciálne udalosti a najnovšie aj prírastok pre fanúšikov motorizmu. A nielen pre nich.

Prepracovaný dizajn nie je pri hodinkách Oris žiadnou novin kou. To, čo robí modely v limitovanej edícii s Audi výnimočnými, sú technológie. Prvotriedne materiály a hodinové strojčeky s dokonalou presnosťou dopĺňajú najmodernejšie inovácie. Podobne ako pri automobiloch značky Audi, nečakajte kompromisy.

Titánové, no superľahké

V limitovanej edícii Oris Audi Spor
t
nájdete model s titánovým telom navrhnutým tak, aby boli hodinky maximálne ľahké. Zároveň sú však tiež plné technológií vyvinutých pre pretekárske autá Audi Sport. Vonkajšia hrana číselníka je potiahnutá protišmykovou gumou ‘good grip’, ktorá umožňuje nositeľovi jednoduchšie uchopenie. Hodinky poháňa Oris strojček, Caliber 774. Za zmienku stojí aj remienok. Pretekármi inšpirovaná perforovaná koža je doplnená titánovým zapínaním. Línia Oris Audi Sport je limitovaná v počte iba 2 000 kusov.

Oris Audi Sport Limited Edition_Original_1539 Oris Audi Sport Limited Edition_Original_2113 Oris Audi Sport Limited Edition_Original_2127

Zahalené v čiernom

Druhá produktová línia, Oris Audi Sport Limited Edition II., vás dostane celočiernym prevedením s drobnými, no výraznými červenými detailami. Dizajnéri sa pri tomto modeli inšpirovali práve automobilom Audi R18 e-tron quattro. Model je prekvapivo ľahký, no neuveriteľne pevný. Pri čísle 3 na číselníku s dizajnom inšpirovanom palubnou doskou je umiestnený dátumovník a pri čísle 9 ukazovateľ sekúnd. Hodinky dopĺňa remienok s perforovaním. Fanúšikov rýchlych kolies poteší aj  vygravírovaná iba pre oči samotného nositeľa – umiestnená na vnútornej časti hodiniek a prepracované zapínanie.

Oris Audi Sport Limited Edition II_Original_3526Oris Audi Sport Limited Edition II_Original_3539Oris Audi Sport Limited Edition II_Original_3533

 

Pánske modely Oris Audi Sport Limited Edition na ruke ani nebudete cítiť, no nikto ich neprehliadne. Ak máte rýchlosť v krvi, našli ste to pravé.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *