,

Hodinky mesiaca január: Pre neho aj pre ňu

V januári sme pre vás opäť pripravili dva výnimočné modely z našej ponuky, ktoré každého fanúšika hodiniek zaujmú najmä prepracovaným dizajnom, funkcionalitou a zaujímavými, špecifickými detailmi. Okrem toho je pánsky model, ktorý vám predstavíme, našou čerstvou novinkou, ktorá sa však určite na našom sklade dlho neohreje. Nech sa páči, to je on.

Pánske hodinky mesiaca: Festina 20200

Žiadny pán pri výbere hodiniek neodolá lesku kvalitného kovu. Práve z ušľachtilej ocele je totiž vyrobené puzdro a náramok pánskeho modelu, ktorý sme sa rozhodli vám dnes predstaviť. Ak sú k tomu hodinky nabité aj radom funkcii, na číselníku je množstvo užitočných ukazovateľov, využijete ich v práci aj pri športe, a cena vás nezruinuje, našli ste kúsok, ktorý vás určite nesklame. Hodinky Festina 20200 sú dostupné v štyroch farebných prevedeniach číselníka, a to s bielym, šampaň, modrým a čiernym. Práve vďaka neutrálne zvoleným farbám hodinky ľahko zladíte s akýmkoľvek outfitom do práce či na voľný čas. Ak vo voľnom čase športujete, určite využijete aj stopky, a nepochybne oceníte aj veľký dátumovník či ukazovateľ dňa v týždni. Španielskemu výrobcovi sa zase raz podarilo ponúknuť niečo nové a výnimočné.

f20200_1 f20200_2 f20200_3 f20200_4

Dámske hodinky mesiaca: Festina 16919

Náš tip na dámsky model určite ocenia najmä dámy, ktoré pri výbere hodiniek uprednostňujú najmä eleganciu, čisté línie, nadčasovosť, a oku lahodiace trblietavé kamienky. Presne taký je model Festina 16919, ktorý je dostupný v prevedení s klasickým bielym číselníkom, alebo s netradičným tmavším antracitovým. Zirkóny, ktoré sú pre väčšinu modelov z kolekcie Mademoiselle charakteristickým znakom, robia aj z tohto kúsku šperk, ktorý na vašom zápästí nikto neprehliadne. Festina vie, čo dnešné trendy ženy pri výbere doplnkov preferujú, a tomu prispôsobili  aj dizajn tohto modelu hodiniek.  Chcete zažiariť? Tento model je presne pre vás!

Hodinky mesiaca január1                        Hodinky mesiaca január2

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *