, ,

Nie ste dobrý rečník? Povedzte to šperkom

Nemyslite si, že šperky sú výmyslom modernej spoločnosti – boli tu už pred viac ako 100-tisíc rokmi. Samozrejme, vtedy neboli vyrobené zo zlata či striebra, ale napríklad z mušlí, kostí alebo dreva. Ale boli tu a ženám robili radosť. A dnes to nie je inak – ak kúpite svojej nežnejšej polovičke náušnice či náhrdelník, potešíte ju. Niekedy však môžete šperkami dosiahnuť oveľa viac ako „urobiť radosť“. Napríklad vyznať city, povedať si super, páčiš sa mi či mám ťa rád. Presne to dokážu šperky z najnovšej kolekcie Lotus Style.

Prečo ženy zbožňujú šperky

Ešte váhate, prečo by ste mali dať vašej manželke, priateľke, starej mame či kamarátke šperk? Tu je hneď niekoľko dôvodov, prečo majú ženy šperky rady. A nie je to kvôli tomu, že sa ligocú. Prvý dojem je dôležitý a práve šperky sú posledným dielom skladačky k dokonalému vzhľadu. Práve oni sú tým, čo dokáže z na prvý pohľad obyčajného outfitu urobiť outfit výnimočný.

Ak žena dostane šperk od niekoho, koho má rada, môže túto spomienku nosiť so sebou 24 hodín denne 7 dní v týždni. A to bez toho, aby jej to zavadzalo ako napríklad 2-metrový plyšový medveď. A v neposlednom rade, prostredníctvom šperku sa žena dokáže zaradiť do skupiny, v ktorej sa cíti príjemne. Či už je to klub biznis žien, divožienky alebo slečny sledujúce minimalistické trendy.

Šperk to povie za vás

Nie každý muž je majster slova a na počkanie dokáže vyčarovať romantické preslovy. Ak ani vy nepatríte k týmto mužom, značka Lotus Style pre vás pripravila kolekciu mocnejšiu ako akékoľvek slová. Čo všetko šperkami tejto značky dokážete povedať?

Si super!

Že si neviete predstaviť kombináciu veselých mašličiek a šperkov? Lotus Style toto spojenie dotiahol k dokonalosti. Tento set s modelovým číslom LS1742 je skvelým doplnkom ku sviežim outfitom, ale aj šperkom, ktorým poviete svojej sestre, kamarátke alebo mame, že je super. A navyše – je vyrobený z hypoalergénnej ocele, vďaka ktorej sa nemusíte báť žiadnych alergických reakcií. A krásne trblietajúce sa kryštáliky? Čerešnička na torte!

LS1742-1_1 LS1742-4_1 LS1742-2_1

Páčiš sa mi

Ďalší set LS1752 je poskladaný z náušníc, náramku a náhrdelníka a povie za vás tieto krásne slová: „Páčiš sa mi.“ Potešte ním niekoho výnimočného, o kom viete, že vaša spoločná budúcnosť môže byť taká žiarivá ako tieto šperky. Vyrobený je z ušľachtilej ocele, takže sa ním budú môcť pýšiť aj alergici. Lotus Style je v tejto oblasti špička a vie, ako potešiť ženu.

LS1752-1_1 LS1752-4_1 LS1752-2_1

Mám ťa rád

Tieto tri slová sú silné a znamenajú veľa. Potešiť nimi môžete nielen partnerku, ale aj mamu či babičku. Tak ako láska kvitne v každom veku, sada šperkov LS1748 z dielne Lotus Style je vhodná pre každého – od dievčaťa cez dámu v najlepších rokoch až po srdečnú starú mamu. A čo vy, už viete, koho týmto šperkom potešíte?

LS1748-1_1 ls1748-4_1 ls1748-2_1

Páči sa vám naša nová kolekcia šperkov? Pozrite sa aj na ostatné modely v našej ponuke a urobte radosť sebe alebo niekomu, na kom vám záleží a buďte in.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *