, ,

Candino Titanium – kolekcia titánových hodiniek pre tých náročnejších

Značka Candino patriaca do Festina Group je preslávená svojim avantgardným prístupom k návrhu dizajnu hodiniek. Ten zapojila aj pri tvorbe novej kolekcie Candino Titanium, najmä v podobe unikátnej nezvyčajnej myšlienky. A to vytvorenia párových hodiniek, teda hodiniek pre muža aj ženu v rovnakom dizajne. Navyše, prepracovaný vzhľad bol ideálne skombinovaný s maximálnou funkčnosťou a použitou technológiou, čo ocenia aj tí najnáročnejší zákazníci. Nie každá značka sa predsa môže pýšiť prívlastkom Swiss made. Predstavujeme vám kolekciu hodiniek Candino Titanium, ktorú môžete nájsť aj na iChrono.sk.

V znamení titánu

C4603_1_2_3Hlavná kolekcia hodiniek značky Candino pre rok 2016 Titanium sa nesie v znamení dominancie použitého výrobného materiálu. Na rozdiel od drvivej väčšiny kovových hodiniek to nebola ušľachtilá oceľ, ale titán. Teda luxusne vyzerajúci materiál s mimoriadnou odolnosťou s váhou len niekoľko gramov. Titán nebol použitý len na náramkoch, ale aj na puzdrách. V prípade pánskych modelov majú puzdrá priemer 43, resp. 41 mm, v dámskych alternatívach 31 mm. Všetky sa môžu rovnako hrdiť luxusným zafírovým sklíčkom a mimoriadne kvalitným švajčiarskym hodinovým strojčekom Ronda.

Kolekcia Titanium zahŕňa pánske hodinky s označením C4603 s 43 mm puzdrom, chronografom, titánovým náramkom a vodotesnosťou až do 10 ATM. Vyrobené boli v štyroch rozličných farebných prevedeniach číselníka, a to v základnom bielom, modrom, sivom a čiernom. Výlučne pre pánov Candino v sérii Titanium prináša ešte 3 modely s menším, 41 mm puzdrom, a to C4604 a C4605.

   C4605_3 C4605_4 C4604_4 C4604_2

Unisex elegancia

V titánovej kolekcii z dielne Candino vzbudzujú najväčšiu pozornosť párové hodinky, teda hodinky pre muža aj ženu, ktoré sú od seba prakticky na nerozoznanie. Jediným rozdielom je veľkosť puzdra, ktoré je v dámskom modeli o 10 mm menšie. Z dôvodu univerzálnosti je dizajn párových hodiniek C4607C4608 veľmi jednoduchý, no pritom vysoko elegantný. Hodinky obsahujú len 3 ručičky a vhodne zakomponovaný dátumovník. Opäť sú dostupné až 4 farebné kombinácie.

C4607_1 C4608_1   C4607_2 C4608_2

Vďaka ľahkosti a tvrdosti titánu sú tieto modely mimoriadne pohodlné a odolné, a dokážu uspokojiť potreby aj tých najnáročnejších zákazníkov. Pánske aj dámske hodinky z kolekcie Candino Titanium si zakúpite aj v našom internetovom obchode, navyše za výhodnú cenu.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *