Najextravagantnejšie hodinky všetkých čias

Svet je v súčasnosti zaplavený módou, ktorá viac či menej kopíruje trendy zo svetových mól. Zo všetkých strán sa na nás následne hrnie kritika, ako strácame vlastný štýl, slepo kráčame s davom a v presvedčení, že módny diktát vie čo robí, sa v uliciach objavujeme v rovnakých bomberách, s roztrhanými rifľami a s obrovskými zlatými hodinkami na zápästí. Niet divu, že časom už ani nevieme, ktorý kúsok v šatníku charakterizuje našu osobnosť, a ktorý sa tam naopak dostal v núdzovej situácií, keď sme nemali čo na seba. Nákup v módnych reťazcoch je síce pohodlný, a predajne sú preplnené tovarom, niekedy je však fajn urobiť si radosť aj zaujímavým módnym doplnkom. V práci buďte za slušných, no vo voľnom čase sa odviažte. Možno až tak, ako dizajnéri módnych hodiniek pri svojej tvorbe.

CHANEL a kolekcia Mademoiselle Privé

Gucci a kolekcia Dive, ktorá je horúcou novinkou roku 2017

Čoraz viac módnych nadšencov a blogerov sa snaží zaujať niečím netradičným, unikátnym a často označovaným za extravagantné. Či už sa nášmu okoliu extravagantný kúsok páči, alebo sa naopak stretne s nepochopením, svoj účel vždy splní. Získa si pozornosť, vyrazí dych a zaujme. A o to predsa v móde ide, či nie? Kde teda končí hranica kreativity, inovácie a skvelých nápadov, a začína gýč či nevkus? To už necháme na posúdenie stylistov či módnych poradcov. Dnes sme však pre vás zostavili rebríček tých najzvláštnejších a najextrémnejších kúskov hodiniek, ktoré nás svojim dizajnom zaujali až na toľko, že si zaslúžili mať vlastný článok.

Fendi a kolekcia My Way ľahká ako pierko

Za extravagantné možno označiť najmä niečo, čo svojimi mimoriadnymi vlastnosťami upúta našu pozornosť. Často ide o veci skutočne nevšedné, vyzývavé, bláznivé či provokatívne, v nezvyčajných tvaroch, veľkostiach či farbách. To, čo sme v minulosti mohli považovať za jedinečné či pokrokové, je dnes už často štandardom alebo dokonca retrom.

Dior VIII GRAND BAL a ich odvaha kombinovať farby

Cartier a kolekcia hodiniek Crash, ktoré akoby vám stekali zo zápästia

 

Modely z kolekcií haute couture sú svojim inovatívnym štýlom, použitými materiálmi a farbami, a nepochybne aj astronomickými cenami niečím, v čo by mal mať každý hodinársky fajnšmeker a milovník módy prehľad. Ak aj sami nemáte odvahu na doplnenie outfitu niečím podobným, obdivujte s nami tieto unikátne diela dizajnérov dámskych a pánskych náramkových hodiniek.

Jacob & Co. a kolekcia Astronomia Tourbillon a Astronomia Clarity sú skutočným skvostom. Viete si predstaviť niečo také na svojom zápästí?

Jacquet Droz a kolekcia Bird Repeater. Spojenie hodinárskeho umenia a lásky k prírode

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jedno je však isté. Extravagancia delí ľudí na tých, ktorí ju milujú a tých, ktorí sú pohoršení a nešetria kritikou. Nebojte sa ani vy vniesť do svojho štýlu a outfitov kúsok seba. Vaši priatelia budú nadšení novým sviežim vánkom, ktorí prinesiete, a možno ich dokonca inšpirujete. Buďte silnou osobnosťou, ktorá sa nebojí zmien. Kombinujte farby a štýly, nechajte sa módou unášať, užívajte si ju a nájdite v nej skutočnú zábavu. Na začiatok si stačí dopriať doplnok, ktorý bude vaše okolie obdivovať a ktoré na inom zápästí tak ľahko nenájdete. Ideálnou voľbou sú napríklad hodinky z ichrono.sk, medzi ktorými nájdete originálne a výnimočné kúsky, ktoré však pri troche snahy v pohode skombinujete s vašim outfitom.

Louis Vuitton a Worldtimer. Cestujete hore-dole po svete? Žiadny problém. Hodinky vám ukážu aktuálny čas od Tokia až po New York

Hodinky Horodron HD-01 od dizajnéra Jonathana Freya pôsobia ako z budúcnosti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Či už sa radíte k trendsetterom, ktorí sa experimentovania v móde neboja, alebo ste minimalistický typ, ktorý sa riadi heslom „menej je viac“, veríme, že sa aspoň jedným z týchto kúskov necháte inšpirovať. Obohaťte svoj šatník o niečo skutočne výnimočné, o niečo, čo neuvidíte na každom druhom okoloidúcom. Sú Slováci dosť odvážni na doplnenie svojho outfitu extravagantnými hodinkami? Pozrite si zoznam TOP 10 najobľúbenejších hodiniek podľa Slovákov a zistite to.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *