Náš e-shop oslavuje 5. narodeniny. Pridáte sa k nám?

narodeniny ichrono.sk

Päť rokov – toľko sme tu už s vami. Päťročný človek si užíva bezstarostné detstvo, rovnako starý pes je v najlepšom veku, ale čo päťročný internetový obchod s hodinkami? Sme už starí, alebo ešte mladí? Úprimne – nevieme. Ale vieme, že stále máme rovnakú radosť z každej vašej objednávky ako na začiatku. Možno ešte väčšiu, lebo nám dávate vedieť, že to robíme dobre.

Čo sa nám podarilo za 5 rokov?

Začneme tým najdôležitejším – vami, našimi zákazníkmi. Za ostatných 5 rokov sme pre vás pripravili a odoslali tisíce zásielok.

A keďže sme sa snažili a vy ste boli spokojní, získali sme certifikáty od Heureka.sk „Overené zákazníkmi“ a od Pricemania.sk „Overený obchod“. Chceme, aby ste sa z vašej objednávky mohli tešiť čo najskôr. Preto ponúkame len tie produkty, ktoré máme naozaj na sklade. V súčasnosti si môžete vybrať z viac ako 2100 kusov hodiniek a rôznych doplnkov. Spoločnosť prevádzkujúca e-shop ichrono.sk je na trhu už od roku 1994 a je výhradným distribútorom hodiniek vašich obľúbených značiek na Slovensku.

A čo darčeky?

Síce oslavujeme my, ale darček dostanete vy. Prečo? Lebo bez vás by sme teraz 5 sviečok na torte nesfúkavali. Preto sme pre vás od 24. novembra 2016 do 28. novembra 2016 pripravili prekvapenie. Ku každej vašej objednávke vám pribalíme darček. Bez ohľadu na jej výšku či značku výrobku, ktorý si objednáte.

   

Oslávte naše narodeniny spoločne s nami, potešte nás aj seba objednávkou a my vám radosť zdvojnásobíme darčekom. To sa oplatí, čo poviete?

Potrebujete pomôcť s výberom hodiniek alebo s odpoveďou na vašu otázku? Pomôžeme vám:

– v online chate na www.ichrono.sk
– na telefónnom čísle 035/2850018
– na mailovej adrese ichrono@ichrono.sk

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *