, ,

Sexi Megan Fox – Nová tvár značky Lotus

V minulosti to bol Marc Márquez či Gerard Butler. Teraz je to pre zmenu Alicia Aylies, nová Miss France, a Megan Fox, sexi hollywoodska herečka. FESTINA GROUP očividne vie, že ženská krása spojená s inteligenciou predáva, a preto sa táto spoločnosť rozhodla spolupracovať práve s týmito dvoma nádhernými ženami. Horúca novinka zo sveta! Nádherná Megan Fox je novou tvárou španielskej značky Lotus.

Španielska značka Lotus, ktorá je súčasťou zoskupenia FESTINA GROUP, uchvátila krásnu Megan Fox natoľko, že sa rozhodla pre spoluprácu a stala sa ich ambasádorkou. Názov kampane je SHINE, čo dokonale vystihuje nielen samotnú herečku, ale aj novinky hodiniek a šperkov, ktoré budú čoskoro predstavené verejnosti. Už počas výstavy BASELWORLD 2017 nám bolo jasné, že táto spolupráca sa stane určite legendárnou, najmä pre jej unikátnosť a lesk, ktorý nová kolekcia prináša. Megan Fox bola označená za jednu z najkrajších a najsexi žien sveta a svoje herecké umenie ukázala okrem iného aj vo filmových trhákoch akými sú Transformers, Diktátor či Štyridsiatka na krku.

Politika Lotusu je postavená najmä na snahe neustále prinášať pokrok a inovácie v podobe nových, lepších materiálov, či technologických a dizajnových riešení . Snaží sa dynamicky reagovať na potreby náročného moderného zákazníka, ktorý ocení najmä kvalitu. Hodinky značky Lotus charakterizuje mestský štýl, ktorý dokonale odráža tie najaktuálnejšie trendy hodinárskeho sveta. Dizajnéri z Lotusu vedia, že mladý človek ocení nositeľnú športovú eleganciu a funkčnosť, ktorá mu umožní vyčnievať z radu. Dnes už hodinky nie sú len obyčajným doplnkom. Je to nástroj na vyjadrenie postoja, štýlu a osobnosti.

Do tohto konceptu známa herečka zapadla dokonale. Svoju charizmu a vyžarovanie vám ukáže aj vo videu, v ktorom sa prechádza „veľkým jablkom“, pomedzi Empire State Building či známy Brooklynský most, s krátkou prestávkou v Central Parku. Už teraz sa tešíme na novú dámsku kolekciu s príznačným názvom BLISS. Tá všetky dámy poteší množstvom lesku a elegancie, ktorá bude zdôraznená najmä trblietavými SWAROVSKI kryštálmi. Čakajte netradičné farebné kombinácie spojené s kvalitnou antialergickou ušľachtilou oceľou. Bude nápadná, trendová a pompézna! Máte sa na čo tešiť, sľubujeme 😊

 

 

 

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *