, ,

Hodinky mesiaca apríl: Srdcom a dušou motorista

Okrem toho, že je apríl mesiacom bláznov, šialeného nevyspytateľného počasia a lesov, charakteristická je preň aj vôňa kvitnúcich stromov a kvetov, sviežosť a množstvo farieb. Nakoľko je vonku stále teplejšie, neprebúdza sa len príroda, ale aj motorkári, ktorí sa po dlhej zime nevedeli dočkať, kedy budú môcť svoje stroje prevetrať. Tentokrát výber hodiniek mesiaca zahreje pri srdci okrem iného aj každého milovníka týchto silných mašín. Hodinkami mesiaca sú totižto kúsky z kolekcie Marc Márquez z dielne španielskej FESTINA GROUP.

Ako uvidíte sami, ide o skutočne zaujímavé a unikátne modely, z ktorých je skutočne ťažké vybrať si len jeden. Nečakajte žiadnych drobčekov, nakoľko ide o puzdrá s priemermi nad 43 milimetrov. Dizajnéri sa tu vybláznili na rôznych detailoch, z ktorých spojenie zo svetom motorizmu, rýchlosti a hukotu strojov priam srší.

Najnovšia kolekcia Marc Márquez od Lotusu dizajnom prekonala aj tú predchádzajúcu. Hodinky si samozrejme zachovali vyslovene športový vzhľad. Kaučukové remienky na modeli L18257 kombinujú čiernu farbu s výraznou žltou, modrou, červenou či sivou, pričom nudný jednofarebný nezostal ani samotný číselník hodiniek. Na remienku určite neprehliadnete veľkú 93-ku, ktorý je pretekárskym číslom ambasádora značky Lotus, Marca Márqueza. Nadšenci motorizmu jeho meno už počuli minimálne v spojitosti so súťažou Moto GP.

  

Pre tých, ktorý na zápästí radi cítia skôr váhu ťažšieho kovu, si Lotus pripravil aj varianty s náramkom z ušľachtilej ocele, ktoré majú modelové číslo L18258 . Aj tu sú však športové detaily neprehliadnuteľné. Stredom náramku prechádza čierny matný oceľový pás a na hodinkách opäť nechýba chronograf a tachymeter, pre ešte športovejší dizajn.

Pokiaľ máte doma malého pretekára, ktorého by ste tiež radi potešili jeho prvými hodinkami, z detských hodiniek z tejto kolekcie bude nadšený. Hodinky s referenčným číslom Lotus L18261 majú veľké arabské čísla, na číselníku detaily symbolizujúce cieľovú vlajku a čo je najlepšie, priamo v balení sa nachádza aj náhradný remienok inej farby. Ak teda jeden remienok omrzí, o pár minút budú hodinky vyzerať ako úplne iný nový model. Opäť nechýba 93-ka, teda Márquezovo pretekárske číslo. Hodinky sa vďaka kaučukovému remienku dokonale prispôsobia zápästiu každého dieťaťa či tínedžera.

Na koniec to najlepšie. Limitovaná edícia modelu z kolekcie Marc Márquez. Základ je rovnaký ako pri ostatných kúskoch z tejto kolekcie, nechýba teda chronograf, tachymeter či pretekárske číslo umiestnené priamo na číselníku. Čo však pri ostatných hodinkách nenájdete je dokonalá oceľovomodrá PVD povrchová úprava hodiniek, ktorá je skutočne unikátna. Korunka, tlačítka stopiek, ručičky či iné detaily sú v kontrastnej farbe ružového zlata. Na modrom číselníku teda aktuálny čas odčítate ľahko a rýchlo. Model Lotus L18330 sa už môže pochváliť aj odolnejším zafírovým sklíčkom, ktoré nahradilo to minerálne, použité pri predchádzajúcich modelov. V balení sa nachádza aj náhradný remienok z kaučuku v modrej farbe. Pre celý svet je určených len 5000 kusov, takže žiadna masová výroba. Tento kúsok určite nenájdete na každom druhom zápästí vo vašom okolí. Tento originálny pánsky športový kúsok nájdete aj v ponuke internetového obchodu www.ichrono.sk.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *