, , ,

Hodinky mesiaca máj: Nežné dámske krásky

Dámske hodinky, ktoré sme pre vás tento mesiac vybrali sú kúskom, ktoré by ste určite nemali prehliadnuť. Srší z nich život, sú láskou na prvý pohľad, sú netradičné, sú iné a v neposlednom rade, sú za fakt super cenu.

Španielska značka Festina je už roky jednou z najobľúbenejších a napredávanejších na Slovensku a my sme hrdí na to, že sme výhradným distribútorom tejto značky na Slovensku. Novinky máte u nás vždy ako prví, naša ponuka je vždy aktuálna a mimoriadne široká, poskytujeme prvotriedne a odborné poradenstvo a prevádzkujeme jediný autorizovaný servis pre značku Festina na Slovensku. Hodinkami žijeme, sú našou vášňou a každý zákazník je pre nás osobnosť, ktorý si vyberá srdcu blízky a dôležitý doplnok. To sme my.

Hodinkami mesiaca máj sa stali dámske hodinky z najpredávanejšej dámskej kolekcie Festina Mademoiselle. Modely F20412 a F20415 sú skutočne unikátne a síce je ešte len máj a do konca roku je času dosť, určite budú bojovať o titul tohtoročného dámskeho šampióna. Pri pohľade na tieto novinky určite zaplesá nejedno srdiečko. Tie najkrajšie dámske hodinky tohto mesiaca sú ladené do štyroch farieb – bielej, pastelovej ružovej, pastelovej modrej a antracitovej.

Ak milujete kamienky na hodinkách a páči sa vám ako sa krásne trbliecu, hodinky F20412 vám v noci nedajú spávať. Sú obsypané ligotajúcimi sa zirkónmi na lunete aj na číselníku, ktoré na inak miminalistických hodinkách nádherne vyniknú a oslnia každého vo vašom okolí. Zladíte ich s čímkoľvek, využijete ich v práci, vo voľnom čase aj pri športe a priemerom puzdra 36,50 mm dokonale sadnú na každé dámske zápästie bez ohľadu na vek. Z tohto modelu priam srší elegancia, čistota, vycibrený vkus a určite vám ich budú závidieť všetky kamarátky 😊 Je už len na vás, pre ktorú farbu sa rozhodnete. Za nás je TOP určite model F20412/3, ktorý kombinuje pastelovú modrú farbu s jemnými ružovými detailami. Mimoriadne vydarený dámsky kúsok.

Zbožňujete spojenie elegancie a nadčasovosti so štipkou športového dizajnu? My tiež! Model F20415 sa u nás určite dlho neohreje, nakoľko jeho starší brat, model F16716 s oceľovým náramkom, je jedným z našich absolútnych bestsellerov medzi dámskymi hodinkami. Žiadne zbytočne čačky, prekombinovaný dizajn, iba lesk ocele, snehobiela koža a čisté línie rímskych číslic na číselníku. Božská čistota a minimalizmus, ktorý z hodiniek vyžaruje, dostane nejednu z nás. Pri vodotesnosti 5ATM sa nemusíte báť, že vám do hodiniek natečie voda pri umývaní riadu či letnom daždi.

Minerálne sklíčko ochráni číselník aj srdce hodiniek vo vnútri puzdra. Hodinky s priemerom 36,50 mm si dámy vyberajú najčastejšie, super sedia na ruke, nezavadzajú, no vidno ich už z diaľky. Menšie kruhové číselníky nie sú na hodinkách zbytočne. Na číselníku nájdete až tri ukazovatele – dátumovník, deň v týždni aj ukazovateľ AM/PM, teda dopoludnia a popoludnia. Aj tento je dostupný v štyroch nádherných farbách, z ktorých je ťažké si vybrať len jednu 😊

Inšpirovali sme vás? Sme veľmi radi! Málokedy sa medzi novinkami vyskytnú až takéto unikáty, preto sme si to nemohli nechať len pre seba. Všetky modely z dnešného článku môžu byť vaše už za 99 €! Poraďte „nenápadne“ rodine či priateľom, čo by vás na narodky alebo výročie skutočne potešilo a investujte do hodiniek, ktoré vám vydržia niekoľko rokov. A keďže ide o horúcu novinky, budete určite jedinou široko-ďaleko, ktorá sa nimi bude pýšiť.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *