, , , ,

Hodinky a šperky: Trendy na jar/leto 2018

Konečne je vonku teplúčko! Dosť bolo zimných depresií, slniečko svieti, máme lepšiu náladu, chceme viac času tráviť vonku s rodinou či priateľmi. Toto ročné obdobie je jednoznačne naše najobľúbenejšie. Začali sme s jarným upratovaním našich šatníkov a nekompromisné vyhadzovanie toho, čo nám po zime „nesedí“ alebo už jednoducho nie je trendy čaká nejednu z nás. Spravili sme si veľký prieskum jarných a letných módnych trendov a pripravili sme si pre vás veľký prehľad doplnkov, ktoré budú na nás žiariť počas nadchádzajúcej sezóny. Poďme na to:

Harmónia, jemnosť a prírodné farby

Minimalizmus. Vo všetkom. Vo farbách, materiáloch, zdobení, veľkostiach. Pokiaľ sa pomaly začínate obzerať po nových dámskych hodinkách, stavte na jednoduchosť. Buďte elegantná, ukážte, že máte vycibrený vkus a doprajte si kvalitu. Hlavne žiadne fake-y s veľkými ligotavými písmenami či obrovské masívne kúsky vážiace pol kila. Zamerajte sa na farby symbolizujúce čistotu a ženskosť – bielu, striebornú, zlatú, zlatoružovú a podobne. Ukážte svetu, že na to, aby ste zaujali nepotrebujete hodinky v hodnote mesačnej výplaty. Dbajte na detaily a majte na  pamäti, že menej je vždy viac.

Vyšperkujte svoj outfit dokonalou kombináciou správne zvolených dámskych hodiniek a jemného šperku. Časy, kedy sme chodili ovešané desiatkami náramkov, ťažkými náhrdelníkmi, chokermi, a prsteňmi na každom druhom prste sú chvalabohu dávno preč. Jedným z najväčších trendov na sezónu jar a leto 2018 je čistota, jemnosť, ženskosť a biela farba. Buďte romantička a vytvorte krásnu harmóniu tvorenú hodinkami, jemným šperkom a krásnym nežným úsmevom. Prišiel čas ukázať svetu, aké sme krásne 😊

Nadčasová elegancia

Tento rok sa pretechnizované kúsky vo svete dámskych hodiniek skutočne nenosia. Nechajte mobil, aby sledoval spálené kalórie, odbehnutú vzdialenosť a čas odmakaný v posilňovni, a hodinky nech sú hodinkami. Vyberte si nadčasový model, ktorý bez problémov zladíte k bežnému oblečeniu do práce aj na voľný čas. Hlavne nech vám robia radosť, nech sa vám dobre nosia a nech vám ich kamošky v dobrom závidia.

Biela bude navždy v móde. Táto farba symbolizujúca čistotu a ženskosť by sa mala objaviť aj na vašich hodinkách. V kombinácií so striebornou, zlatou alebo stále mimoriadne populárnou farbou ružového zlata sa stanete kráľovnou. Takéto hodinky ľahko skombinujete s vašimi obľúbenými kúskami a budú vás môcť sprevádzať na každom kroku.

Šperk ako symbol

My ženy šperky milujeme. Túto sezónu to však bude o jednoduchosti, symbolike a elegancii. Dajte si na výbere svojich šperkov skutočne záležať, nekupujte to prvé, ktoré sa vám blisne pre očami a doprajte si niečo výnimočné. Nech je šperk odrazom vašej nálady a vašej výnimočnej, jedinečnej, unikátnej osobnosti. Ukážte vaše skutočné JA svetu šperkom, ktorý nemá každá druhá. Dovoľte mu, aby sa stal vašim talizmanom a symbolom. Urobte si radosť pri dôležitom životnom úspechu či veľkom rozhodnutí, doprajte si ho na narodeniny alebo dovoľte partnerovi darovať vám ho na výročie. Stane sa tým, čím sa má stať. Doplnkom, ktorý pre vás bude znamenať viac ako len obyčajný módny doplnok.

Viete o niekom, kto práve prežíva skutočne ťažké obdobie? Máte pocit, že by sa dcéru pri skúškach oplatilo povzbudiť talizmanom od tej najlepšej maminy? Chcete poďakovať priateľke za to, že je pri vás vždy, keď to potrebujete? Na to, aby ste spravili veľkú radosť nepotrebujete veľa peňazí. Darujte šperk, ktorý bude symbolizovať vašu lásku, priateľstvo a vďačnosť. Šperk, ktorý niečo skutočne znamená.

Čo teda prináša nadchádzajúca sezóna zaliata slnkom, chladenými drinkami na terase a príjemným vánkom vo vlasoch? Prináša minimalizmus, jednoduchosť, nežnosť a ženskosť. Skombinujte hodinky so šperkom sofistikovaným spôsobom ako skutočný módny stylista. Veríme, že ste v našich módnych tipoch našli aj kúsok seba a svojho vkusu 😊 A teraz šup-šup hľadať tie pravé doplnky na www.ichrono.sk.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *