, , ,

Čo všetko zobrazuje číselník hodiniek?

Od 18. storočia, odkedy sa datuje výroba prvých náramkových hodiniek na svete, sa tento doplnok stal neoddeliteľnou súčasťou životov miliónov ľudí. V dnešnej dobe si už nevieme predstaviť, že by sme nemohli čas nosiť so sebou. Ako popularita hodiniek rastie, technológia aj v tomto smere neustále napreduje, a výrobcovia sa dodnes pretekajú v nepretržitom prinášaní technických aj estetických inovácií do sveta hodiniek.

Či už patríte k tým, ktorý si bez hodiniek na zápästí už nevedia predstaviť svoj deň, alebo sledujete módne trendy a tento doplnok je len čerešničkou na torte vášho outfitu, možno aj vy oceníte rôzne funkcie, ktoré dnešné moderné hodinky na číselníku svojmu majiteľovi ponúkajú. Hodinky značiek zo skupiny Festina Group svojimi vlastnosťami a funkciami splnia potreby aj tých najnáročnejších zákazníkov. My vám radi pomôžeme sa zorientovať v množstve funkcií, ktoré hodinky z ponuky www.ichrono.sk svojim budúcim majiteľom ponúkajú. Aké rôzne ukazovatele teda môžeme nájsť na číselníku hodiniek?

V jednoduchosti je krása

14937204_1366023460104784_5808999569464109933_nAj vy pri výbere hodiniek uprednostňujete jednoduchosť, čisté línie, modely, z ktorých je možné čas odčítať rýchlo a nevyjdú o rok z módy? Nepáčia sa vám prekombinované číselníky, na ktorých je množstvo ukazovateľov, pričom ani neviete čo presne znamenajú? Hodinky vám pri športe skôr prekážajú ako pomáhajú, a oceníte ich najmä v práci na obchodných stretnutiach alebo pri spoločenských udalostiach? Určite vám teda do očí padnú modely s analógovým číselníkom. Ide o hodinky, ktoré majú jednu primárnu funkciu – a to ukazovanie aktuálneho času. Srší z nich elegancia a ľahkosť a ladené sú v neutrálnych farbách. Analógové modely môžu byť doplnené aj o dátumovník.

Spojenie športu a elegancie

f16585_8f16717_1Hľadáte niečo, čo možno označiť za „zlatú strednú cestu“, niečo univerzálne, so športovým nádychom, no stále vhodné aj ku košeli či blúzke? Vaše požiadavky splnia hodinky s multifunkčným číselníkom. Ten je v tomto prípade už doplnený o ukazovatele akými sú napríklad deň v týždni, dopoludnie alebo popoludnie, resp. AM/PM, veľkú sekundovú ručičku nahrádza v niektorých prípadoch malý subčíselník a určite využijete aj zobrazenie dátumu, ktorý je buď v samostatnom okienku alebo v malom subčíselníku. V našom internetovom obchode nájdete tiež modely, ktoré vám okrem menovaných funkcií zobrazujú tiež mesiac v roku.

Praktické a funkčné

Imidž, ktorý možno podčiarknuť aj správnym výberom hodiniek, nie je v súčasnosti vôbec zanedbateľný. Hodinky vyjadrujú štýl, postavenie v spoločnosti a v neposlednom rade dokážu posunúť aj ten najobyčajnejší outfit na vyšší level. Ste z tých, ktorí okrem estetickej hodnoty plne ocenia aj ich využitie pri športe? Hodinky sú vašim verným spoločníkom v posilňovni, pri behu alebo plávaní, a pojem chronograf vám už nie je ani zďaleka cudzí? Práve vám je určená naša ponuka športových hodiniek, ktoré sú nabité funkciami. Okrem už skôr spomenutých funkcií vám tieto hodinky umožnia aj stopovať čas či sledovať časový posun v inom časovom pásme na svete pomocou funkcie zobrazovania duálneho času. Tieto modely sa nezľaknú ani vody, nakoľko majú pri vybraných modeloch vodotesnosť až do 20 ATM a sú v mnohých prípadoch doplnené kaučukovým remienkom, ktorý je použiteľný aj vo vode.

f16968_2 f16970_3 f16969_4 f16971_2

Okrem týchto funkcií je možné v súčasnosti nájsť v ponuke aj hodinky s budíkom, digitálne, ktoré majú podsvietený displej,  či inteligentné hodinky, ktoré vás upozornia pri prijatí SMS správy na váš mobilný telefón, sledujú vaše spánkové cykly či počet spálených kalórii. Ponuka je naozaj široká.

Pokiaľ sú vám niektoré spomenuté pojmy cudzie a radi by ste poznali ich význam, odporúčame vám nahliadnuť aj do nášho hodinárskeho slovníka. V ďalšom článku, ktorý pre vás práve pripravujeme sa dozviete, ako používať stopky či tachymeter a ako jednotlivé ukazovatele, napríklad dátum, mesiac v roku a duálny čas, na hodinkách správne nastaviť. V ponuke na www.ichrono.sk si vyberie každý.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *