, , , ,

Objavte naše letné novinky! Pánske a dámske hodinky a šperky za TOP ceny!

Ak práve poškulujete po nových hodinkách, hľadáte pre blízkeho darček, ktorý je praktický a pritom vyrazí dych alebo by ste si radi spravili radosť novým trendy šperkom, ste na správnom mieste. V posledných týždňoch sa u nás roztrhlo vrece s novinkami!

Sú podľa najnovších trendov no pritom nadčasové, praktické, srší z nich energia a živelnosť. Značkové pánske športové hodinky, ktoré nám práve dorazili na sklad sú všetko, len nie nuda. Hýria farbami a sú na leto tým najlepším doplnkom. Budú vám po boku pri akomkoľvek športe, sú vodotesné a z odolných materiálov, využijete ich na večernej party či na festivale, na dovolenke, doma pri bazéne a zlepšia vám deň aj počas bežného nudného dňa v klimatizovanej kancelárií. Festina The Originals je kolekcia, z ktorej si vyberie každý chlap! Nečakajte však žiadnu strojenú eleganciu. Tento rok je jednoznačným trendom v pánskych hodinkách športový dizajn, výrazné farby, veľké priemery a ešte raz FARBY!

Už si len vybrať či to bude tentokrát kaučukový remienok, ktorý je z mimoriadne príjemného vodeodolného materiálu alebo stavíte na kvalitnú kožu, ktorá sa dokonale prispôsobí každému zápästiu a je vhodná aj pre pánov s menším zápästím. Oba modely, F20376 aj F20351, svojmu majiteľovi ponúkajú možnosť stopnúť si čas vďaka funkcii chronografu. Ak máte skôr radi menej masívne hodinky a chronograf by ste aj tak nikdy nevyužili, neprehliadnite hodinky F20378. Sú dostupné v 6 farebných variantoch a vďaka vodotesnosti 20 ATM (200m) s nimi v pohode preskúmate podmorský svet v Egypte bez toho, aby im to ublížilo.

Medzi dámskymi letnými novinkami sa tento rok objavilo mnoho skutočne špeciálnych modelov. Dámy, čo hovoríte na značkové hodinky Festina, ktoré majú na číselníku naozajstný diamant? Model F20397 vás oslní neuveriteľným leskom. Stanete sa majiteľkou hodiniek s diamantom, ktoré sú v kombinácií s krásnym perleťovým číselníkom a s kvalitnou oceľou TOP 1 tohto roka! A za cenu 149€!! Táto kráska s veľkým priemerom 38,50 mm je dostupná v troch farebných prevedeniach a za tri týždne čo ju máme na sklade sa nám už stihla raz totálne vypredať. A my sa vôbec nečudujeme! Preto dlho neváhajte 😊

Pre romantické duše tu však máme aj niečo iné. Kamienky, kamienky, kamienky. Trblietavé, ligotavé a veľa. V dámskych hodinkách sú najväčším tohtoročným trendom svieže, nežné a pastelové farby, ktoré sme si zamilovali. Či už stavíte na jemnú ružovú či bledučkú fialovú, prírodnú béžovú alebo zažiarite so snehobielou farbou, na letnom opálenom tele tieto dámske hodinky budú neprehliadnuteľným doplnkom. Priemer puzdra tohto krásneho kúsku je 36,50 mm, takže žiadne miniatúrne hodinky, ktoré na zápästí nevidno. Tieto si určite všimne každý!

Pri pastelových farbách ešte chvíľu zostaneme. Ak už doma hodinky s trblietavými kamienkami máte alebo sa vyznačujete skôr láskou k jednoduchosti a minimalizmu, model F20415 je pre vás ten pravý. Zlatá stredná cesta medzi praktickými hodinkami, ktoré okrem času dokonca zobrazujú aj deň v týždni a dátum, a módnym kúskom, ktorý vám budú závisieť všetky kamošky. Kombináciu jemnej fialovej farby a ružového zlata nevidíte každý deň, budete unikátna a jedinečná. Nebojte sa trochu experimentovať a doprajte si hodinky, ktoré nemá nikto široko-ďaleko.

Všimli ste si náš práve prebiehajúci MEGA LETNÝ VÝPREDAJ? Pred pár dňami sme do výpredaja zaradili desiatky krásnych hodiniek, z ktorých máme skladom posledné kusy. Teraz máte možnosť kúpiť si značkové hodinky so zľavou až do -60%! Ušetrite a spravte si radosť niečim pekným!

Krásne leto plné slnka a zážitkov vám praje CHRONO!

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *