,

Hodinky mesiaca jún: Dámy, dnes je to o vás!

Dámy, tentokrát to bude celé len pre vás a o vás! Hodinkami mesiaca sa totiž stali kúsky z kolekcie Mademoiselle, ktorú nič necharakterizuje lepšie ako ženskosť, lesk kamienkov a elegancia. Práve dámske náramkové hodinky v striebornej farbe a trblietavými zirkónmi sa medzi vami tešia veľkej obľube, preto vám dnes predstavíme dva nádherné nové modely.

Svet hodiniek nás baví. Nové trendy a originalita dizajnérov nám robí radosť rovnako, ako hravosť, ktorú netradičné farebné kombinácie na doplnkoch prinášajú. V minulosti bola základným doplnkom elegantná šatka alebo malá kabelka do ruky, dnes sú tým najobľúbenejším určite šperky alebo náramkové hodinky. Práve hodinky o vás dokážu povedať viac, ako si myslíte.

Ste verným fanúšikom športových digitálok alebo si na svojom zápästí veľké, plastové, farebné, neustále pípajúce kúsky s kopou funkcii neviete ani len predstaviť? Ste zástankyňou pravidla „menej je viac“, preferujete minimalizmus a čisté jednoduché línie? Alebo sa nebojíte istej dávky extravagancie a rady experimentujete? Čo si predstavíte, keď sa hovorí o dokonalých dámskych hodinkách? Určite sa netrafíme do vkusu všetkým, ale minimálne väčšinu z vás dnešným výberom potešíme.

Dnes to bude jednoznačne najmä o elegancii. Modely hodiniek Festina Mademoiselle F20240F20241 sa priemerom puzdra 28,50 mm radia k zlatému stredu a vďaka svojmu tvaru dokonale sadnú na každé zápästie. Dizajnéri stavili na krásne farebné kombinácie. Či už sa rozhodnete pre klasickú striebornú farbu ušľachtilej ocele alebo sa zamilujete do bikolórového prevedenia, ktoré kombinuje dva odtiene ocele, budete neprehliadnuteľná.

Minerálne sklíčko odolá poškriabaniu a vodotesnosť 5 ATM sa nezľakne ani malej dávky vody pri umývaní rúk. Ak ste milovníčkou trblietavých kamienkov, tento model je pre vás ako stvorený. A aby sme nezabudli, farba ružového zlata je momentálne mimoriadne IN! Tak ju neprehliadnite 😊

Modely F20225 a F20226 svojím leskom a výnimočnosťou rozžiaria akýkoľvek obyčajný jednoduchý outfit. Žiaria už z niekoľkých metrov a trendové odtiene z vás spravia skutočnú módnu ikonu. Ušľachtilá oceľ a jej odtiene zlatej alebo ružovej nikdy nevyjdú z módy, preto si kúpou týchto dámskych hodiniek súčasne doprajete aj nadčasový módny doplnok, ktorý zladíte s čímkoľvek.

Svojou veľkosťou 29 mm dokonale sadnú ktorejkoľvek dáme. Dostupné sú v piatich rôznych variantoch, vyberie si určite každá z vás. Je leto, tak sa nebojme farieb akou je zlatá alebo ružová. Tieto farby symbolizujúce ženskosť, luxus a vkus sa na výslní držia už mnoho sezón a patria k najobľúbenejším. Nech už sa rozhodnete pre ktorýkoľvek model, garantujeme vám, že budete nadšená! Domov k vám poputuje v ružovej krabičke, ktorá je navrhnutá tak, aby vám slúžila ako praktická šperkovnica na vaše poklady. Festina vie čo nám ženám rozžiari oči 🙂

 

Zaregistrovali ste našu aktuálnu kampaň? Ku každým dámskym hodinkám dostanete u nás krásny značkový náramok, ktorý bol navrhnutý a vyrobený len pre tento účel. Nikde ho len tak nezoženiete. Perleťové detaily budú nádherne odrážať letné slniečko. Vyberte si niektorý z našich aktuálnych dámskych modelov na www.ichrono.sk a tento špeciálny náramok je váš.

2 odpovedí
    • Lucia Immerová
      Lucia Immerová says:

      Dobrý deň Braňo.
      Veľmi nás teší Váš záujem o značku Festina. Na našej facebookovej funpage už bola o novinkách z kolekcie Tour de France 2017 malá zmienka: http://bit.ly/facebook-chrono, určite však budeme ešte o nich hovoriť aj prostredníctvom článku na blogu. Modely z tejto kolekcie by mali byť dostupné v priebehu mesiaca júl.
      Ďakujem a prajem príjemný deň.
      Lucia – ichrono.sk

      Odpovedať

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *