Festina Chrono Bike 2016 – elegantné hodinky s cyklistickým lookom

hodinky-festina-chrono-bike_ichrono.sk

Uplynulých 25 rokov bola značka hodiniek Festina oficiálnym partnerom tých najväčších cyklistických túr vrátane vôbec najmasovejšieho a najvýznamnejšieho podujatia Tour de France. Práve skúsenosti zo sveta cyklistiky sa stali hlavnou inšpiráciou na návrh hodiniek z kolekcie Chrono Bike, ktoré sa dlhodobo radia medzi tie najpredávanejšie z dielne Festiny. V ich dizajne sa výrazne odzrkadlili cyklistické elementy, najmä vo forme chronografov, pričom je práve elegantný vzhľad doplnený nápadnými športovými detailmi v kombinácií tých najkvalitnejších a najodolnejších materiálov.

4 modely v 16 rôznych prevedeniach

Kolekcia Festina Chrono Bike 2016 prináša 4 modely hodiniek s puzdrom s priemerom 44 mm vyrobeným z ušľachtilej ocele, s minerálnym sklíčkom a s vodotesnosťou 10 ATM. Všetky sa môžu hrdiť cyklistickými črtami, ktoré sa odrážajú najmä na stupnici chronografov v tvare ozubeného kolesa bicykla, zatiaľ čo povrchová textúra korunky čerpá zo štruktúry závodných cyklistických heliem. Autenticky vyzerajú tiež nastavovacie prvky uložené na číselníku pri 2 a 4 hodine, ktoré nápadne pripomínajú pedále.hodinky_festina-chrono-bike-16968_ichrono.sk

4 modely Chrono Bike 2016 môžeme na základe ich spracovania rozdeliť do dvoch skupín. Modely 16968 a 16970 majú puzdrá vyrobené z čistej ušľachtilej ocele, zatiaľ čo u hodiniek 16969 a 16971 je oceľové puzdro potiahnuté čiernou IP povrchovou úpravou, ktorá im dodáva ešte športovejší nádych. Modely 16968 a 16969 sa môžu hrdiť oceľovými náramkami v striebornom, resp. čiernom prevedení s použitím IP povrchovej úpravy, ich súrodenci z kolekcie Chrono Bike 2016 s označením 16970 a 16971 zas kvalitným čiernym kaučukovým remienkom. Každý model prichádza hneď v 4 variantoch, ktoré sa navzájom líšia farebnosťou prvkov na číselníku ( v odtieňoch striebornej, modrej, žltej a červenej).

Špeciálna prémiová edícia Chrono Bike 2016

hodinky-festina-chrono-bike-special-edition-16972_ichrono.skV rámci Chrono Bike 2016 uviedla Festina na trh aj špeciálnu prémiovú edíciu tejto kolekcie, ktorá zahŕňa dva luxusnejšie modely pánskych hodiniek s označením 16972 a 16973. Okrem dizajnu sa od vyššie uvedených modelov tejto kolekcie líšia aj použitým sklíčkom, ktoré je v tomto prípade 3-vrstvové zafírové. Model 16972 prichádza v oceľovom spracovaní s puzdrom vo farbe ružového zlata a aplikovaným čiernym IP pokovovaním náramku, zatiaľ čo model 16973 je celooceľový s modrým IP pokovovaním náramku aj puzdra. Oba modely hodiniek sú predávané v prémiovom balení, v ktorom sa okrem samotných hodiniek nachádza aj prídavný čierny kaučukový remienok spoločne s nástrojom určeným na jeho výmenu.

Kolekciu dizajnových hodiniek Festina Chrono Bike 2016 vrátane jej špeciálnej edície samozrejme nájdete aj v ponuke iChrono.sk.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *