Dámske hodinky sú ideálnym darčekom pre ženu. Pozor však na ich správny výber

Šperk je pre ženu od nepamäti tým najlepším darčekom. Každá sa mu zaručene poteší a bude netrpezlivo očakávať príležitosť, kedy ním bude môcť doplniť svoj outfit a popýšiť sa ním okoliu. Čo tak však ženu obdarovať šperkom, ktorý nebude určený len na jednu príležitosť alebo občasné použitie, ale na každodenné nosenie? Ak chcete staviť práve na takýto darček, pred náušnicami či náhrdelníkmi uprednostnite kvalitné a dizajnovo zaujímavé dámske hodinky.

Hodinky prispôsobené na mieru konkrétnej dámy

hodinky festinaTak ako iné darčeky, aj dámske hodinky je potrebné kupovať priamo na mieru každej žene, a teda zohľadniť jej požiadavky a vkus. Preto nevyberajte bezhlavo a rýchlo, ale popremýšľajte, čo by jej pristalo, lahodilo a odzrkadľovalo jej osobnosť. Zhodnotiť musíte typ oblečenia, aký žena bežne nosí, jej povahu, postavu a aj účel využitia hodiniek. Ak dáma preferuje skôr elegantnejší štýl, elegantný by mal byť aj darček vo forme hodiniek. Dámy nosiace skôr športové oblečenie zas potešia športovo ladené hodinky. Ak darček vyberáte pre dámu, ktorá má v obľube netradičné veci s istou dávkou extravagancie, môžete zaexperimentovať a obdarovať ju extravagantnejším modelom. Naopak, pri preferencii jednoduchosti sú zas stávkou na istotu jednoduché hodinky v klasickom dizajne.

Dôležité je tiež zvážiť skutočnosť, že nie každej dáme pristane rovnaké prevedenie hodiniek. Skúste si preto predstaviť ruku danej dámy a na nej konkrétny model hodiniek. Ak má žena užšiu ruku, pravdepodobne jej nebudú na zápästí sedieť práve veľké masívne hodinky. Ak nechcete nič pokaziť, stávkou na istotu sú hodinky v štandardných veľkostiach.

Aký materiál uprednostniť?

Na trhu sú dostupné hodinky vyrobené z rôznych materiálov. Ich puzdro je najčastejšie v prevedení ušľachtilej ocele, ktorá sa kombinuje s kovovými, koženými či kaučukovými remienkami. Ak majú byť hodinky určené na špeciálne príležitosti či do spoločnosti, uprednostnite jednoduchší dizajn, s čistými líniami, v kombinácií menej výrazných farieb a s menším počtom funkcii. Taktiež pokiaľ budú majiteľa sprevádzať na pracovných stretnutiach a budú nosené k obleku, voľte skôr hodinky s koženými remienkami, ktoré je možné zladiť s opaskom či topánkami.

Hodinky si má dáma spájať s dôležitou životnou udalosťou

Dámske hodinky sú skvelým darčekom k rôznym príležitostiam – k narodeninám, na Vianoce či ako pozornosť k ukončeniu štúdia. Keďže sa jedná o relatívne dôležité, či prelomové životné okamihy, žena by si ich mala zapamätať a darček si s nimi bezprostredne spájať. Preto by ste mali uprednostniť nadčasové hodinky, ktoré ani rokmi nestratia na atraktivite a bezchybnom stave. Z toho dôvodu preferujte skôr drahšie, no kvalitnejšie hodinky osvedčených značiek. Napríklad dámske hodinky Festina, ktoré za výhodné ceny nájdete práve u nás.

 

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *