, , ,

Hodinky mesiaca september – športové chronografy a dizajnové krásky

Jeseň o sebe dáva nepochybne vedieť. Rána a večery sú chladnejšie, listov je viac pod stromami ako na nich a zo skríň pomaly vyťahujeme obľúbené mäkučké svetríky a bundy. Aj nám v hodinárskom svete sa s jesennými novinkami priam roztrhlo vrece. Už niekoľko týždňov nám nepretržite rukami prúdia horúce pánske a dámske novinky a hodinky pre deti, ktoré nám svojim dizajnom vyrážajú dych.

Ak máte o našej ponuke prehľad, určite ste si všimli, že stránky nášho e-shopu sú plné nových pánskych športových chronografov so sexi motorkárskym dizajnom, dámske trblietavé kúsky obsypané Swarovski kryštálmi, elegantné hodinky k obleku či minimalistické modely, ktoré sú pre tohtoročnú jesennú sezónu jednoznačne TOP hitom.

Prvý jesenný mesiac tohto roku si zaslúži šampióna, ktorý poteší srdcia nejedného hodinárskeho fanúšika. A keďže sme sa nevedeli rozhodnúť, či sa viac vydarili pánske alebo dámske kúsky, rozhodli sme sa pre kompromis. September bude mať teda dámske aj pánske hodinky mesiaca.

Zo skúsenosti môžeme povedať, že minimálne 90% našich zákazníčok miluje, ak sa hodinky krásne pod slnečnými lúčmi trbliecu. Samozrejme, úplne tomu rozumieme. V hodinkách, ktoré majú kamienky, nájdete dva v jednom – praktického pomocníka v dnešnom uponáhľanom svete, aj šperk, ktorý dokonale podčiarkne dokonalosť vášho outfitu a vašu krásu. Dámske TOP 1 hodinky tohto mesiaca sa tiež nejakými tými ligotavými zirkónmi popýšia. Modely F20401 (149€), F20402 (179€)F20403 (179€) sú aktuálne našimi jednoznačnými obľúbenkyňami. Majú všetko, čo hodinky súčasnej mladej, atraktívnej, sebavedomej a modernej ženy majú mať.

Priemerom puzdra sa radia skôr k tým väčším, disponujú priemerom 36,00 mm. Vyrobené sú z antialergickej ušľachtilej ocele a to v jej prirodzenom odtieni, alebo v neskutočne atraktívnej kombinácií jej dvoch odtieňov – zlato-striebornej alebo v kombinácií farby ružového zlata a ocele. Nádherným detailom je perleťový číselník, ktorý si vás podľa toho, pod akým uhlom naň dopadá svetlo, získa odtieňmi striebornej, fialovej, modrej, zelenej či ružovej. Vždy je iný, a vždy je nádherný. Perleť na hodinkách je jedným z najvďačnejších materiálov. Športové duše poteší aj funkcia stopiek, ktorou hodinky disponujú. Tento krásny model je dostupný v 6 rôznych farebných prevedeniach. Ktoré sú podľa vás najkrajšie?

Muž bez hodiniek je v dnešnej dobe už skôr výnimkou. Páni majú oveľa menej príležitostí a možností ozdobiť sa doplnkami, preto sú vhodne a starostlivo vybrané hodinky vždy dokonalou voľbou. Pri výbere pánskych hodiniek väčšinou stavíte na väčšie priemery puzdier, a či už ide o vyslovene športovú alebo elegantnejšiu variantu, obľúbenou funkciou je chronograf. Ten býva často čerešničkou na torte, ktorý aj minimalistickým, jednoduchým a menej výrazným hodinkám dodá šmrnc a nádych rebelstva. Je jedno, či ste útlejšej alebo mohutnejšej postavy, správne zvolené hodinky musia sadnúť ako keby boli vyrobené priamo pre vás. Tento mesiac sú pre nás pánskou TOP 1 voľbou nové modely, ktoré sa ešte u nás nestihli ani zohriať.

Pánske športové hodinky F20375, F20374F20359 sú výnimočnými kúskami, ktoré vzišli spod rúk skutočných hodinárskych dizajnérskych majstrov. Model F20359 je dostupný v štyroch farebných prevedeniach a luxusný nádych mu dodáva najmä matná čierna IP povrchová úprava na puzdre a tlačítkach stopiek. Výrazné farebné indexy a ručičky robia z hodiniek kúsok, ktorý nikto neprehliadne. Na číselníku nájdeme okrem ukazovateľov nameraného času aj praktický dátumovník. Najviac sa nám však páči typ remienkov. Perforované kožené remienky umožnia zápästiu dýchať a zaručia pohodlné nosenie niekoľko rokov. Cena 149€ sa nám zdá skutočne bezkonkurenčná.

A teraz na trošku elegantnejšiu nôtu. Hodinky k obleku nemusia byť vyslovene nudným nezaujímavých kúskom, ktoré si po každom dni radi zložíte zo zápästia. Modely F20374 a F20375 sú skvelou voľbou aj pre tých, ktorých pracovný outfit je pomerne zaväzujúci. K dispozícií je 12 prevedení. Hodinky sú dostupné s oceľovým náramkom so zapínaním na preklápaciu sponu alebo s kvalitným koženým remienkom s klasickou tŕňovou sponou. Číselníky sú ladené do bielej, čiernej či modrej farby, určite však stojí za povšimnutie napríklad krásna svetlomodrá farba použitá pri modeloch F20374/5 a F20375/5.

Poteší tiež možnosť vybrať si z veľkých ľahko čitateľných arabských číslic alebo sa rozhodnúť pre minimalistické nenápadné indexy. Športovci si môžu stopnúť čas behu stopkami. Modely s koženým remienkom kúpite už za 129€ a tie s oceľovým náramkom za 139€. Za hodinky s funkciou chronografu je to viac ako vynikajúca cena. Všetky naše novinky nájdete aj tu: http://bit.ly/festina-novinky. Na všetky vaše otázky radi zodpovieme e-mailom na ichrono@ichrono.sk, telefonicky na 035/285 00 18 (v pracovných dňoch od 08:00 do 16:00) alebo prostredníctvom komentára nižšie. Krásnu jeseň všetkým 😊

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *