Festina Mademoiselle – dámske hodinky dokonale podčiarkujúce ženskosť a eleganciu

Festina kolekcia Mademoiselle

Preferujete eleganciu, rady zvýrazňujete svoju ženskosť, a práve v podobnom duchu hľadáte aj svoje nové hodinky? Ideálnou voľbou pre všetky ženy s rovnakými preferenciami je nová kolekcia hodiniek Festina Mademoiselle. Tá ukrýva hneď niekoľko žiarivých modelov, z ktorých sa jeden môže stať aj vašim obľúbeným šperkom.

Pre hodinky z kolekcie Festina Mademoiselle je charakteristická najmä elegancia, rôzne kombinácie oceľových puzdier s koženými remienkami v jemných tónoch, perleťový číselník a trblietavé kamienky, ktoré sú osadené okolo neho v atraktívnej lunete. Ich praktickou vlastnosťou je tiež vodotesnosť až do hĺbky 50 metrov.

I keď hodinky Festina Mademoiselle zahŕňajú viacero atraktívnych modelov, my vám priblížime tri z nich, ktoré je možné označiť za vlajkové modely tejto kolekcie.

Zaujme vás ružové zlato?

festina-mademoiselle-16946a-ichrono-skVýnimočnosť, ženskosť a nehu na vás dokonale podčiarknu hodinky Festina 16946/A. Už na prvý pohľad vás zaujme výrazné puzdro, ktoré je vyrobené z ušľachtilej ocele s povrchovou úpravou vo farbe ružového zlata. To dokonale dopĺňa jemnú perleťovú farbu číselníka a zirkóny osadené do lunety. Celkový dojem podčiarkuje aj ružový kožený remienok, s ktorým vyzerajú tieto hodinky na ruke žensky, no zároveň veľmi jemne.

Elegantné čierne hodinky na každú príležitosť

O niečo tradičnejší dizajn sršiaci eleganciou ponúkajú dámske hodinky Festina Mademoiselle 16944/2. Pre festina-mademoiselle-169442-ichrono-sktento model je charakteristický neobyčajný perleťový číselník, žiarivé zirkóny a pútavý kožený remienok v tmavosivej farbe, pričom celkový dojem dotvárajú detaily vo farbe ružového zlata, ktoré nájdeme na indexoch, ručičkách a korunke. Hodinky 16944/2 sú vďaka ich dizajnu využiteľné prakticky na akúkoľvek príležitosť.

Ak preferujete skôr svetlejšie farby, dostupná je aj biela verzia daného modelu s označením 16944/1.

Hodinky aj ako šperk k spoločenským šatám

Doslova ako šperk na dámskej ruke vyniknú hodinky Festina 16945/A, ktoré kopírujú základné črty vyššie opísaných modelov, avšak s jedným zásadným rozdielom. Ich puzdro má elegantnú a výraznú zlatú IP povrchovú úpravu. Kombinácia bielej a zlatej farby umocňuje dojem luxusu, vďaka čomu budete s týmto krásnym šperkom na ruke neprehliadnuteľná pri riešení každodenných aktivít, či pri rôznych spoločenských príležitostiach.

Uvedené, ale aj mnohé ďalšie modely hodiniek z kolekcie Festina Mademoiselle, nájdete samozrejme v našom internetovom obchode.

0 odpovedí

Nechaj komentár

Chceš sa pridať do diskusie?
Pokojne sa pripojte do diskusie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *